foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix
Jānis Timma: nekad nav par vēlu spēlēt NBA
Basketbols
2021. gada 11. augusts, 12:41

Jānis Timma: nekad nav par vēlu spēlēt NBA

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Jānis Timma, kurš Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas pirmajā spēlē guva 11 punktus, palīdzot Orlando "Magic" izcīnīt uzvaru, paudis pārliecību, ka nekad nav par vēlu piepildīt sapni par NBA.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Basketbolists pēc veiksmīgi aizvadītas spēles izpelnījies plašu uzmanību, tādēļ, izmantojot mikroemuāru vietni "Twitter", pateicies par labajiem vārdiem un atbalstu.

"Man tiešām nepatīk runāt procesa laikā. Tomēr pašlaik es nevaru atturēties un paklusēt," savus vairāk nekā 500 sekotājus uzrunājis sportists. Tādu pašu ziņu viņš publicējis arī vietnē "Instagram", kur viņam ir 205 tūkstoši sekotāju.

"Es tikai vēlos pateikties jums visiem par atbalstu un mīlestību. Viena lieta, ko esmu novērojis: "Nekad nav par vēlu." Jau tājums ir par to, cik ļoti to vēlas," viņš rakstīja, izmantojot mirkļbirku #Magic, kā arī emocijikonas ar burvju nūjiņu un smaidīga velnēna seju.

Jau ziņots, ka "Magic" Lasvegasā notiekošā turnīra pirmajā spēlē pirmdien ar rezultātu 91:89 (20:18, 19:22, 20:27, 24:16, 8:6) pagarinājumā uzvarēja Goldensteitas "Warriors".

Timmu 2013. gada draftā ar 60.numuru izraudzījās Memfisas "Grizzlies", bet pāris gadus vēlāk uz viņu tiesības ieguva "Magic". Tikai pirmdien Timma 29 gadu vecumā piedzīvoja debiju NBA Vasaras līgā "Magic" sastāvā, bet 2013. gadā viņš šajā turnīrā pirmo reizi spēlēja "Grizzlies" vienībā.

Basketbolists Jānis Timma un viņa dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon
31

Latviešu basketbolists spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 16 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem un abus divus divpunktu metienus. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divi bloķēti metieni, viena kļūda, divas piezīmes un ceturtais labākais +/- rādītājs komandā (+19).

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

Anžejs Pasečņiks pirmdien Ņūorleānas "Pelicans" sastāvā guva deviņus punktus, palīdzot ar 94:77 pārspēt Čikāgas "Bulls".

Nākamo spēli "Magic" aizvadīs šonakt pēc Latvijas laika pret Klīvlenas "Cavaliers". Savukārt "Pelicans" spēlēs pret Oklahomasitijas "Thunder".

NBA Vasaras līgas sacensības Lasvegasā beigsies 17.augustā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās