Sporta zvaigznes
2021. gada 16. jūlijs, 17:52

FOTO: koferi, intervijas un atvadas no tuviniekiem – pirmie Latvijas olimpieši dodas uz Tokiju

Jauns.lv

Piektdien savu ceļu uz Tokiju uzsāka Latvijas delegācijā iekļautā 3x3 basketbola komanda, pludmales volejbolisti, kā arī vienīgā šaušanas sporta pārstāve Agate Rašmane.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vēl 6. jūlijā uz Tokiju devās trīs LOK amatpersonas – delegācijas vadītāja vietnieki Raitis Keselis un Andris Lupiks, kā arī delegācijas galvenā ārste un LOV vadītāja Līga Cīrule, kuri devās apskatīt olimpisko ciematu un visu teritoriju.

Pirmie Latvijas olimpieši izlido uz Tokiju

Piektdien lidojuma reisā uz Tokiju sēdās Latvijas delegācijā iekļautā 3x3 basketbola komanda, pludmales volejbolisti, kā arī vienīgā šaušanas sporta pārstāve ...

gallery icon
115

Savukārt šo ceturtdien uz Japānas galvaspilsētu izlidoja visi fizioterapeiti, divi sporta ārsti, LOK prezidents Žoržs Tikmers un ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, kurš ir arī Latvijas delegācijas Tokijā vadītājs.

Tikmēr piektdien reisā uz Tokiju sēdās olimpisko spēļu debitanti Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Edgars Krūmiņš, kā arī treneri Raimonds Feldmanis un Dāvis Feikners (visi – 3x3 basketbols).

Kopā ar viņiem uz Tokiju devās arī pludmales volejbolisti Edgars Točs/Mārtiņš Pļaviņš ar treneri Genādiju Samoilovu, kā arī Eiropas čempiones Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Kopā ar viņām uz Tokiju lido arī treneris Gustavo da Silva Roša.

Tāpat Piektdien uz Tokiju izlidoja arī vienīgā Latvijas pārstāve šaušanas sportā Agate Rašmane un viņas treneris Vilnis Celmiņš.

Lidojums sportistiem bija paredzēts plkst. 16.35.

Latvijas olimpieši VIP terminālī gaida lidmašīnu uz Tokiju

Piektdien lidojuma reisā uz Tokiju sēdās Latvijas delegācijā iekļautā 3x3 basketbola komanda, pludmales volejbolisti, kā arī vienīgā šaušanas sporta pārstāve ...

gallery icon
32

Jau 18. jūlijā plkst. 14.20 uz Tokiju dosies peldētāja Ieva Maļuka, Daniils Bobrovs un treneri Jūlija Kuzmina, Germans Jakubovskis un riteņbraukšanas treneris Toms Flaksis. Savukārt Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko un viņas mamma Jeļena, kura arī sportistes trenere, lidos ar reisu plkst. 16.35.

Nākamā sportistu izlidošana uz Tokiju plānota 21. jūlijā.  Olimpiskās spēles Tokijā plānotas no 23. jūlija līdz 8. augustam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās