foto: Edijs Pālens/LETA
Uz hokeja pasaules čempionātu drīkstēs ierasties arī ārzemju līdzjutēji, bet ne visu valstu
Jau no 1. jūnija kartona fanus tribīnēs nomainīs īsti hokeja līdzjutēji.
Hokejs
2021. gada 29. maijs, 18:40

Uz hokeja pasaules čempionātu drīkstēs ierasties arī ārzemju līdzjutēji, bet ne visu valstu

Jauns.lv / LETA

Ārvalstu līdzjutēji pasaules čempionāta (PČ) spēles varēs apmeklēt tikai no tām valstīm, kas iekļautas tā dēvētajā "drošo valstu" sarakstā, sestdien preses konferencē informēja turnīra rīkotāji.

Atbilstoši ceturtdien Ministru kabineta (MK) lemtajam skatītāji pasaules čempionāta spēles klātienē varēs vērot no 1.jūnija.

"Biļetes varēs iegādāties līdzjutēji tikai no tām valstīm, no kurām ierodoties Latvijā, nav nepieciešama pašizolācija, ar nosacījumu, ja varam noteikt, vai viņiem ir sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts," preses konferencē teica pasaules čempionāta hokejā rīkotājas SIA "Hokeja akadēmija" valdes loceklis Edgars Buncis.

Pie "Arēnas Rīga" pulcējas Latvijas izlases līdzjutēju pūļi

Pie "Arēnas Rīga" piektdienas vakarā pulcējās Latvijas izlases līdzjutēju pūļi, lai sveiktu Latvijas hokejistus ar vēsturisku uzvaru pret Kanādas valstsvienību. ...

gallery icon
27

Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtā informācija, no pasaules čempionāta dalībvalstīm "drošo valstu" sarakstā iekļautas Lielbritānija un Somija.

Valdības pieņemtie grozījumi Epidemioloģiskās drošības pasākumos Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai paredz, ka hokeja čempionāta spēles varēs skatīties personas, kuru sertifikāts apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, vai arī no 22 līdz 90 dienām pēc "AstraZeneca" vakcīnas pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "AstraZeneca" vakcīnas otrās devas saņemšanas.

Hokeja fani Vecrīgā un pēc Latvijas izlases spēles ar Itāliju

Latvijas vīriešu hokeja izlase pirmdien pasaules čempionāta trešajā spēlē izcīnīja uzvaru pret Itāliju, lai arī tiesneši mājiniekiem neieskaitīja divus vārtus. ...

gallery icon
54

Hokeja spēles klātienē būs atļauts skatīties arī personām, kuras ir pārslimojušas Covid-19.

Skatītājiem biļešu kontrolierim būs jāuzrāda personalizēta ieejas biļete, kurā norādīts biļetes lietotāja vārds un uzvārds, kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu un sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Personalizēta ieejas biļete būtu derīga tikai kopā ar minēto sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Hokeja fani noliek ziedus pie Kanādas vēstniecības

Pēc vēsturiskās Latvijas vīriešu hokeja izlases uzvaras pār Kanādu piektdien "Arēnā Rīga" 2021.gada pasaules čempionāta pirmajā spēlē, fanu pūļi devās ...

gallery icon
140

Skatītājiem visa spēles apmeklējuma laikā būtu jālieto mutes un deguna aizsegi, tai skaitā atrodoties spēles arēnas teritorijā ārtelpās.

Kopējais skatītāju skaits ar personalizētām ieejas biļetēm daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga" nedrīkstēs pārsniegt 2660 personas, bet Olimpiskajā sporta centrā - 1058 personas.

Latvijas hokeja izlases spēlētāji sasveicinās ar faniem

Latvijas vīriešu hokeja izlase pirmdien pasaules čempionāta trešajā spēlē izcīnīja uzvaru pret Itāliju, lai arī tiesneši mājiniekiem neieskaitīja divus vārtus. ...

gallery icon
53

Jau ziņots, ka uz apakšgrupu pēdējām spēlēm biļetes maksās 110 eiro, uz ceturtdaļfināliem 165 eiro, uz pusfināliem 220 eiro, uz spēli par trešo vietu 280 eiro, bet uz finālu - 340 eiro.