foto: Evija Trifanova/LETA
Latvijas Futbola federācijas prezidents komentējis Bezzubova slepkavību
Latvijas Futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko uzskata, ka tas ir liels zaudējums mūsu futbola sabiedrībai.
Futbols
2021. gada 15. aprīlis, 17:15

Latvijas Futbola federācijas prezidents komentējis Bezzubova slepkavību

Jauns.lv / LETA

Trešdien Purvciemā nošautā futbola aģenta Romāna Bezzubova nāve ir liels zaudējums Latvijas futbola sabiedrībai, uzsvēra Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bezzubovs tika nošauts 14.aprīļa rītā Rīgā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā tika raidīti šāvieni.

Īsi pēc cilvēka nošaušanas Purvciemā notikuma vietā darbu veic izmeklētāji

14. aprīļa rītā Purvciemā Rīgā nāvējoši sašauts cilvēks.

gallery icon
73

"Bezzubovs bija futbola aģents. LFF ir ļoti svarīgi, ka ir tādi cilvēki, kuri var bruģēt mūsu spēlētājiem ceļu uz Eiropu un tur reklamēt mūsu futbolistus. Viņš šajā segmentā bija ļoti veiksmīgs, un daudzi viņa pārstāvētie futbolisti spēlēja ārzemēs," sarunā ar aģentūru LETA teica Ļašenko, "viņš bija godīgs un atvērts. Viņš bija futbola cilvēks, kurš spēlēja futbolu tajā laikā, kad spēlēju es pats. Manuprāt, tas ir liels zaudējums mūsu futbola sabiedrībai un liels šoks."

Policija ir izvirzījusi versiju, ka Bezzubovs varētu būt noslepkavots saistībā ar savu profesionālo darbību. Taujāts, vai slepkavībai varētu būt saistība ar norisēm ap kādu Latvijas futbola klubu, LFF prezidents sacīja: "Nevaru komentēt jautājumu, jo manā rīcībā nav tādas informācijas."

Dienu vēlāk: vieta, kur Purvciemā uzbruka futbola aģentam Romānam Bezzubovam

14. aprīlī nezināmi uzbrucēji Purvciemā nāvējoši sašāva futbola aģentu Romānu Bezzubovu.

gallery icon
25

Pēc Ļašenko vārdiem, LFF pēdējā laikā neesot izjutusi ar kādu klubu saistītu spiedienu.

LFF prezidents izteica līdzjūtību Bezzubova tuviniekiem un tiem futbola cilvēkiem, kas strādāja kopā ar viņu. "Ļoti ticu un ceru, ka visas par to atbildīgās institūcijas pēc iespējas ātrāk viesīs skaidrību par notikušo," pauda Ļašenko.

Bijušais futbolists Bezzubovs karjeras laikā spēlēja klubos "Policijas FK" (vēlāk - PFK/"Daugava"), "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV" Latvijā, kā arī Albānijas vienībā Balši "Bylis". Viņš savulaik pārstāvēja arī Latvijas jaunatnes izlases.

Latvijas futbolam zīmīgais Mežaparks

gallery icon
15

Pēc karjeras beigām Bezzubovs strādāja par futbola aģentu un vadīja aģentūru "BR-Sport Agency". Aģentūras esošo un bijušo klientu lokā ir tādi spēlētāji kā Vitālijs Jagodinskis, Aleksejs Grjaznovs, Jānis Grīnbergs, Vladislavs Soloveičiks, Bogdans Samoilovs, Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs, Andrejs Kožuhars un Mikola Musolitins.

Pērn LFF Spēlētāju statusa un pāreju komiteja (SSPK) apmierināja trīs viņa klientu - Kožuhara, Musolitina un Jagodinska - prasības par darba algas izmaksu no "Valmieras" kluba.

Bezzubova slepkavu pamestā un sadedzinātā automašīna Mežaparkā

Uzbrukumā futbola aģentam Romānam Bezzubovam izmantotā automašīna "BMW X5" aizvadītajā naktī uz 15. aprīli, visticamāk, atrasta sadegusi Mežaparkā.

gallery icon
26

LFF sola aģentūras pārstāvētajiem pašmāju futbolistiem juridisko palīdzību, ja tāda būs nepieciešama.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās