foto: Zumapress/Scanpix
VIDEO: spāņu superkluba uzbrucējs treniņa laikā pēkšņi zaudē samaņu
Kā vēsta Spānijas mediji, Musa Dembelē veselības stāvoklis esot labs, tomēr viņš ir ārstu uzraudzībā.
Futbols
2021. gada 24. marts, 13:32

VIDEO: spāņu superkluba uzbrucējs treniņa laikā pēkšņi zaudē samaņu

Jauns.lv

Sociālajos tīklos parādījies video no Spānijas čempionāta līdervienības Madrides “Atletico” treniņa, kurā talantīgais franču uzbrucējs Musa Dembelē pēkšņi zaudē samaņu.

Video fragmentā redzams, kā 24 gadus vecais uzbrucējs treniņā stiepšanās laikā pēkšņi saļimst uz zāliena. Viņam nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība, bet pēc mirkļa futbolists atžirga un paša spēkiem devās uz neatliekamās medicīniskās palīdzības transporta līdzekli, kas atradās blakus futbola laukumam.  

Kā vēsta spāņu prese, pēkšņās samaņas zaudēšanas iemesls bijis strauja arteriālā spiediena pazemināšanās. Šobrīd futbolists atrodas mediķu uzraudzībā un viņa veselības stāvoklis esot labs. To apliecina arī fakts, ka “Atletico” treniņu bāzi viņš spēja pamest pats saviem spēkiem pie sava auto stūres.

Musa Dembelē tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Francijas futbola uzbrucējiem. Viņš savas profesionāļa karjeras laikā spēlējis Londonas “Fulham”, Glāzgovas “Celtic” un Lionas “Olympique”, kuras īpašumā ir joprojām. Šī gada janvārī Dembelē tika izīrēts spēcīgajam Madrides “Atletico”, kuru rindās gan pagaidām nav spējis izkarot būtisku lomu, jo laukumā devies vien četros mačos (pa diviem Spānijas virslīgā un UEFA Čempionu līgā), kopā nospēlējot nepilnas 90 minūtes. Neraugoties uz to, ka Dembele Francijas U-21 izlases rindās līdz 2019. gadam 25 spēlēs guva 13 vārtus, pie iespējas debitēt spēcīgajā Francijas valstsvienībā viņš vēl nav ticis.

Madrides “Atletico” pēc 28 kārtām ar 66 punktiem ir Spānijas čempionāta līderpozīcijā par četriem un sešiem punktiem apsteidzot abus slavenākos šīs valsts klubus – “Barcelona” un Madrides “Real”. Paredzams, ka spēkošanās par uzaru spēcīgajā Spānijas čempionātā varētu būt ļoti sīva un neprognozējama.