Sporta zvaigznes
2021. gada 9. februāris, 15:55

Pievilcīga MMA cīkstone parāda, kā viņa cietusi cīņā, pēc kuras pat vēlējās pamest sportu

Jauns.lv

26 gadus vecā amerikāņu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstone Peidža Vanzanta tiek uzskatīta par vienu no pievilcīgākajām cīkstonēm pasaulē, tomēr pēc pēdējās cīņas viņa bija tik smagi cietusi, ka apsvēra pat domu likt punktu sportistes karjerai.

Peidža piedalījās “Bare Knuckle Fighting Championship” sacensībās Kalifornijā, kur ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu piecu raundu cīņā piekāpās savai tautietei Britānijai Hārtai.

“Bare Knuckle Fighting Championship” ir salīdzinoši jauns cīņu projekts, kas norisināsies pēc vēsturiskiem noteikumiem. Sāncenši spēkojas apaļā ringā un raunds ilgst vien divas minūtes.

Peidža Vanzanta neslēpj, ka pēc zaudējuma pateica savam vīram – pazīstamajam MMA cīkstonim Ostinam Vanderfordam – ka vairs nevēlas cīnīties. Tomēr, pasakot šos vārdus, viņa uzreiz saprata, ka tā nav taisnība, jo viņa ir cīnītāja. Šis zaudējums viņai būs laba mācība, jo zaudētāji izstājas pēc neveiksmēm, bet uzvarētāji ceļas tik ilgi, kamēr uzvar.

Peidža Vanzanta ir viena no popuārākajām MMA cīkstonēm, jo viņai viņai “Instagram” jau ir vairāk nekā 2,7 miljoni sekotāju.

Milzu popularitāti viņa sociālajos tīklos guva, publicējot lērumu kailfoto, kurās kopā ar vīru redzami dažādās ikdienišķās situācijās un darbībās, veicot tās kaili.

Peidža Vanzanta, ir ne vien populāra cīkstone, bet arī modele, TV šovu dalībniece un pat rakstniece.

Peidža Vanzanta ir prestižā “Ultimate Fighting Championship” (UFC) seriāla cīkstone, kura aizvadījusi 13 cīņas, tiekot pie astoņām uzvarām, bet viņas vīrs Ostins Vanderfords uzvarējis visās desmit aizvadītajās profesionāļa cīņās.