foto: Edijs Pālens/LETA
Skudra apmierināts ar "Dinamo" sniegumu zaudējumā pret spēcīgo "Lokomotiv"
Pēteris Skudra vienīgi būtu vēlējies labāku momentu realizāciju.
Hokejs
2020. gada 15. oktobris, 09:41

Skudra apmierināts ar "Dinamo" sniegumu zaudējumā pret spēcīgo "Lokomotiv"

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas "Dinamo" trešdienas mačā izdevās daudz labu kombināciju uzbrukumā, uzsvēra komandas galvenais treneris Pēteris Skudra.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" savā pirmajā no trim mājas spēlēm trešdien "Arēnā Rīga" pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Laba spēle, cepuri nost čaļiem. Spēlējām pret vienu no karstākajām komandām, kas ir mobila un ātrā. Mums šodien izdevās tik daudz labu kombināciju uzbrukumā, bet drusciņ pietrūka realizācijas. Šodien daudz kas sanāca no tā, ko cenšamies izdarīt treniņu procesā - tas, kā mēs spēlējām, kustējāmies un devām piespēlēs," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

Tāpat arī spēle mazākumā svarīgos momentos bijusi augstā līmenī. 

"Cenšamies uzlabot situāciju. Ceru, ka skatītājiem patika. Esmu jau teicis, kādā stāvoklī mēs atrodamies. Visu cieņu par to, kādu spēli parādīja pret tādu komandu," atzina "Dinamo" treneris.

Tikmēr viens no rīdzinieku vārtu guvējiem Jevgeņijs Gračovs uzsvēra, ka rīdzinieki apzinājušies, kāda kalibra komanda ir ieradusies.

"Vieni no Rietumu konferences līderiem. Izdevās laba spēle. Bija iespējas iegūt divus punktus, taču pagarinājumā un pēcspēles metienos nedaudz nepaveicās. Puiši cīnījās un centās. Ceru, ka šī spēle būs kā atspēriena punkts un tā parādīs virzienu, kurā doties, lai sāktu izcīnīt uzvaras," atzīmēja Gračovs.

"Dinamo" iepriekš četras spēles aizvadīja izbraukumā un tikai vienā no tām izcīnīja punktus. 

Pēc spēles ar "Lokomotiv" Rīgas klubs tiksies ar "Vitjaz" un Magņitogorskas "Metallurg", bet pēc tam rīdziniekus sagaida sešu izbraukumu spēļu sērija.

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, visā līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star", kamēr Jaroslavļas vienība ar 21 punktu 15 dueļos ir trešā.

Iepriekš jau ziņots, ka ar Covid-19 "Dinamo" tika inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās