Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon
75
Sporta zvaigznes
2020. gada 25. septembris, 13:28

Jāņa Timmas jaunā sieva priecājas, ka tagad izklausās pēc latvietes

Jauns.lv

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas jaunā sieva Anna paziņojusi, ka pieņēmusi vīra uzvārdu, un priecājas, ka Anna Timma izklausās pēc itin latviska salikuma.

Pāris gredzenus mija jau septembra sākumā. Ceremonija bija simboliska, tajā piedalījās vien Annas divi Annas bērni Alīna un Hektors, taču basketbolists solījis, ka vasarā pēc sezonas sarīkos lielākas svinības.

“Tagad vajag pārtaisīt visus dokumentus,” saka Krievijā pazīstamā dziedātāja un priecājas: “Jānis man teica, ka Anna Timma ir tipisks latviešu vārds un uzvārds. Tā, it kā es tur [Latvijā] būtu dzimusi.”

Anna Timma atklāj, ka apprecēties abi nolēmuši, jo ir noguruši no nemitīgām formalitātēm ar robežu šķērsošanu, kas Covid-19 pandēmijas laikā kļuvis par īpaši izaicinošu procesu. Tagad Anna var doties līdzi savam vīram uz Rīgu, ko iepriekš nav varējusi darīt, jo oficiāli nebija viņa sieva.

“Variet droši teikt, ka mēs apprecējāmies dokumentu dēļ,” smejoties telekanālam “Muz TV” atzina dziedātāja.

Jau vēstījām, ka 28 gadus vecais Timma un 37 gadus vecā Sedokova kļuvuši par precētu pāri.  

Anna līdz šim ir bijusi precējusies divas reizes - nepilnus divus gadus ar pazīstamo baltkrievu futbolistu Valentīnu Beļkeviču, kura dēļ aizgāja no populārās grupas "VIA Gra". Kad Anna uzzināja, ka Valentīns viņu krāpis, laulībai pienāca beigas.

No šīs laulības Annai ir 14 gadu veca meita Alina. Par otro Annas vīru kļuva uzņēmējs Maksims Čerņavskis – šī laulība ilga divus gadus, bet tad Sedokova, uzzinājusi par vīra dēku ar citu "VIA Gra" dalībnieci, pavēstīja par šķiršanos.

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48

Savukārt bērnu Annai ir trīs - bez Monikas un Alinas vēl 2017. gada aprīlī dzimušais dēls Hektors, viņa tēvs ir uzņēmējs Artjoms Komarovs, ar kuru Anna pašķīrās drīz pēc dzemdībām.

Latviešu basketbolists savukārt bija precējies ar Sanu, kas viņam 2018. gada vasarā dāvāja dēlu Kristianu.