foto: LOK arhīvs
VIDEO: olimpiskais reportieris Edgars Buļs baro pāris miljonus vērtu zirgu un atzīst, ka jāšana Aijai Andrejevai padodas labāk
(no kreisās) Kristaps Neretnieks, Aija Andrejeva un Edgars Buļs.
Citi sporta veidi
2020. gada 18. septembris, 15:46

VIDEO: olimpiskais reportieris Edgars Buļs baro pāris miljonus vērtu zirgu un atzīst, ka jāšana Aijai Andrejevai padodas labāk

Jauns.lv

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ar sabiedrībā pazīstamām personībām dodas izpētīt atraktīvus sporta veidus. Savā ceturtajā sērijā kopā ar tautā mīlēto dziedātāju Aiju Andrejevu viņš izmēģināja jāšanas sportu. Pirmie soļi jāšanas sportā tika sperti Tokijas olimpisko spēļu ceļazīmi izcīnījušā Latvijas vadošā konkūra jātnieka Kristapa Neretnieka uzraudzībā.

Pirmie soļi jāšanas sportā tika sperti Tokijas olimpisko spēļu ceļazīmi izcīnījušā Latvijas vadošā konkūra jātnieka Kristapa Neretnieka uzraudzībā.

Olimpiskā reportiera ceturtās sērijas aizkulises

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ar sabiedrībā pazīstamām personībām dodas izpētīt atraktīvus sporta veidus. Savā ceturtajā sērijā kopā ar tautā mīlēto ...

gallery icon
82

Edgars Buļs un Aija Andrejeva bija devušies uz Limbažu novada "Ērmiem", kur iepazinās ar aristokrātisko jāšanas sportu. Edgars un Aija tika pie iespējas arī pabarot Latvijā, visticamāk, šobrīd visdārgāko zirgu - "Moon Ray", kas palīdzējis Kristapam Neretniekam sasniegt Latvijas sportistiem nebijušas virsotnes. Kā atklāja Latvijas labākais konkūrists, "Moon Ray" vērtība, spriežot pēc panākumiem, varētu būt pāris miljonu eiro.

Olimpiskais reportieris un pazīstamā dziedātāja arī paši izmēģināja izjādi zirga mugurā. Edgaram viss sākās ar nelielu misēkli un izbīli, jo zirgs uz mirkli aizķērās, kas noteikti traucēja izbaudīt laiku uz tā. Savukārt Aija Andrejeva zirga mugurā jutās ļoti brīvi un dabiski.

foto: LOK arhīvs
(no kreisās) Kristaps Neretnieks, Aija Andrejeva un Edgars Buļs.

Jauns.lv jau ziņoja, ka pirmajā sērijā Edgara Buļa oponents un sāncensis bija "Musiqq" solists Emīls Balceris. Abi vīri kāpa uz SUP dēļiem un sacenstās savā starpā. Teiksim kā ir, Emīlam veicās labāk.

Savukārt otrajā sērijā vēl pirms kāpšanas uz dēļa Edgars Buļs saprata, ka viņa ceļi, potītes un pases dati neatbilst potenciālam Parīzes olimpisko spēļu dalībniekam skeitbordā, tāpēc pirmo soļu veikšanu šajā sporta veidā reportieris uzticēja savai meitai Nikolai, bet pats vairāk specializējās fingerboard disciplīnā.

Nikola Buļa un reperis Fiņķis viena no Latvijas vadošo skeitbordistu Artūra Bogdanoviča uzraudzībā apguva šī sporta veida pamatlietas. Nebija viegli, tomēr Fiņķis tagad var drošu sirdi teikt, ka pirmā mini rampa tika pievārēta.

Tikmēr trešajā sērijā Edgars Buļs kopā ar tautā mīlēto dziedātāju Donu izmēģināja golfa spēli. Pirmie soļi golfa laukumā tika sperti Latvijas jaunā talanta, vien 15 gadus vecā valsts čempiona Stefana Sprūža uzraudzībā. Izejot golfa laukumā, Edgara Buļa sitienos velēna lidoja tālāk par bumbiņu, kamēr Dons jau ar pirmajiem sitieniem apliecināja, ka viņam noteikti ir potenciāls arī šajā sporta veidā.

Dodoties uz grīnu, kur visu izšķir precizitāte, Buļa panākumi bija krietni labāki nekā izsitienos un godam izcīnīta dalīta otrā vieta.

Seko olimpiskā reportiera Edgara Buļa piedzīvojumiem “OlimpiadeLV” “Youtube” kanālā un "LMT Straumē" kopā ar kādu sabiedrībā pazīstamu personību, iepazīstoties ar četriem aizraujošiem sporta veidiem – skeitbordu, jāšanas sportu, golfu un SUP sērfošanu.

Gaidāmi interesanti, aizraujoši un smieklīgi mirkļi, kuru laikā būs iespēja vairāk iepazīt minētos sporta veidus.

Gaidāmi interesanti, aizraujoši un smieklīgi mirkļi, kuru laikā būs iespēja vairāk iepazīt minētos sporta veidus.

Latvijas Olimpiskā komiteja šogad “Olimpisko dienu” ir pasludinājusi par “Olimpisko mēnesi”, kuru laikā sporta un veselību veicinošas aktivitātes ir izvērstas visa mēneša garumā.

Olimpiskā mēneša sauklis un oficiālais tēmturis sociālajos tīklos ir “Mēs esam #SPORTIŅĀ”. Seko Latvijas Olimpiskās komitejas oficiālajiem kontiem sociālajos tīklos “@OlimpiadeLV” un uzzini vairāk par aktivitātēm “Olimpiskajā mēnesī” un “Olimpisko dienu 2020”.