foto: Zane Bitere/LETA
Skvorcovs noslēdzis viena gada līgumu ar KHL komandu "Kuņluņ Red Star"
Gunārs Skvorcovs uz Pekinu devās jau pagājušā sezonā un KHL vienības rindās aizvadīja 12 spēlēs, kurās iekrāja 1+1.
Hokejs
2020. gada 16. septembris, 16:41

Skvorcovs noslēdzis viena gada līgumu ar KHL komandu "Kuņluņ Red Star"

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokejists Gunārs Skvorcovs trešdien parakstījis viena gada līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Pekinas "Kuņluņ Red Star", ziņo KHL.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzbrucējs uz Pekinu devās jau pagājušā sezonā un KHL vienības rindās aizvadīja 12 spēlēs, kurās iekrāja 1+1.

Sezonas lielāko daļu Skvorcovs pavadīja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandā Pekinas KRS-BSU. Šajā klubā latvietis laukumā devās 46 spēlēs un guva 16 vārtus, kā arī pievienoja piecas rezultatīvas piespēles.

Liepājas hokeja skolas audzēknis savu pirmo sezonu Rīgas "Dinamo" rindās aizvadīja 2012./13.gada sezonā, kad KHL čempionātā nospēlēja 23 mačus, bet vēlāk tika nosūtīts uz Liepājas "Metalurga" komandu, kas gan šobrīd zināma ar nosaukumu "Liepāja".

Turpmākajās sezonās hokejists lielākoties spēlēja tikai "Dinamo", bet pavasaros devās palīgā arī Latvijas izlasei.

Hokejists KHL regulārajā čempionātā aizvadījis 315 spēles, kurās izcēlies ar 51 rezultativitātes punktu (22+29). Izslēgšanas spēlēs viņam sešos mačos ar rezultativitāti nav izdevies izcelties. Tikmēr Latvijas izlasē viņš aizvadījis 66 spēles, kurās izcēlies ar 11 rezultativitātes punktiem (7+4).

Skvorcovs iepriekš pārstāvējis arī jauniešu izlases, bet kopā ar pieaugušo izlasi viņš piedalījies trijos pasaules čempionātos.

Pekinas komanda šosezon aizvadījusi piecas spēles, kurās piedzīvoti zaudējumi, kā rezultātā Austrumu konferencē "Kuņluņ Red Star" ieņem pēdējo, 12.vietu.

Komanda šo sezonu Covid-19 radītās pandēmijas dēļ bija spiesta sākt ar Krievijas hokejistiem sastāvā, bet trešdien klubam pievienojās arī uzbrucēji Hunters Šinakurks, Denijs Kristo un Keisijs Velmans. Tāpat vienībai pievienojies aizsargs Sems Lofkvists un uzbrucējs Dāvids Bondra.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās