foto: AP/Scanpix
Sevastovai patīk "Prāta vētra": amerikāņi mūsu kulta grupu uztver par metālistiem?
Negribas ticēt, ka Anastasija Sevastova ir arī vācu "Brainstorm" daiļrades cienītāja.
Sporta zvaigznes
2020. gada 2. septembris, 16:43

Sevastovai patīk "Prāta vētra": amerikāņi mūsu kulta grupu uztver par metālistiem?

Jauns.lv

Latvijas viena no vadošajām tenisistēm Anastasija Sevastova ar uzvaru pār talantīgo amerikānieti Koko Gofu uzsāka uzsāka sacensības vienā no prestižākajiem tenisa turnīriem pasaulē - "US Open".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šosezon sacensībās nepiedalās virkne planētas vadošo tenisistu, tomēr tas nemazina klātesošo sportistu vēlmi aizkļūt pēc iespējas tālāk šajā "Grand Slam" turnīrā.

Pēc uzvaras pār 16 gadus veco Koko Gofu par sevi spilgti atgādināja 2018. gada pusfināliste Anastasija Sevastova, kurai sacensību rīkotāji uzdeva dažādus "ātros jautājumus". 

Sevastova atklāja, ka viņai patīk dzert kafiju, slēpot, sist "dropšotus", labprāt  izvēlas "cieto" segumu, bet kā viņas lomas atveidotāju kinolentē Latvijas tenisiste redz Sandru Buloku. Savās pirmajās sacensībās Nastja esot nopelnījusi aptuveni 300 dolārus, viņa zina, ka tenisa bumbiņas ir dzeltenā krāsā, bet vislabāk viņu pazīst neviens cits kā viņas treneris un dzīvesbiedrs Ronalds Šmits.

Tāpat Anastasija ir atrakciju parku cienītāja, kura runā četrās valodās (latviešu, krievu, vācu un angļu), bet kā pēdējo aplikāciju savā telefonā ir izmantojusi "īsziņas", savukārt pēdējais, ko pirms intervijas bija ēdusi, - beigelis ar olu, bekonu un sieru.

Tomēr Latvijas sporta un mūzikas draugiem vislielāko neizpratni varētu radīt tas, ka Anastasija kā savu mīļāko grupu nosauca "Brainstorm" ("Prāta vētru"), bet sižetā kā ilustrācija redzami pavisam sveši mūziķi. Skaidrojums gaužām vienkāršs - intervētāji nebija iedziļinājušies Nastjas komentārā, ka "Brainstorm" ir latviešu grupa, bet gan parādīja vācu "power metal" grupas "Brainstorm" dalībniekus.

foto: Ferenc Szelepcsenyi / Alamy/ Vida Press
Negribas ticēt, ka Anastasija Sevastova ir arī vācu "Brainstorm" daiļrades cienītāja.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās