foto: USA Today Sports
Porziņģis pārkāpj NBA noteikumus un spiests doties karantīnā
Kristaps Porziņģis
Basketbols
2020. gada 26. jūlijs, 22:15

Porziņģis pārkāpj NBA noteikumus un spiests doties karantīnā

Jauns.lv

Talantīgais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien spiests izlaist Dalasas "Mavericks" otro pārbaudes spēli pret Indiānas "Pacers", jo viņš nav veicis ikdienas Covid-19 testu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par starpgadījumu ziņo sporta kanāla "ESPN" žurnāliste Reičela Nikolsa. Porziņģis sestdien aizmirsis par došanos pie mediķiem, lai pirms spēles veiktu basketbolistiem noteikto obligāto Covid-19 testu.

Šobrīd Porziņģis atrodas brīvprātīgajā vienas dienas paškarantīnā, līdz tiks saņemts negatīvs testa rezultāts. Svētdienas spēli viņam nācies izlaist.

Kā norāda Nikolsa, iepriekš šādu pat kļūdu pieļāvis Denveras "Nuggets" uzbrucējs Pols Milsaps, kuram arī nācies izlaist spēli.

Dalasas "Mavericks" treneris Riks Kārlails paziņojis, ka Porziņģis par savu aizmāršību bijis ļoti sarūgtināts. "Viņš vienkārši aizmirsa pārbaudīties," saka treneris. "Kad tā notiek, drošības apsvērumu dēļ viņš nākamajā dienā nevar pievienoties komandai. Šodien viņš atpūtīsies, un es ticu, ka jau rīt viņš varēs mums atkal pievienoties."

"Viņš tiešām nožēlo un jūtas ļoti slikti, ka nevarēs atbalstīt komandu," turpina Kārlails.

Dalasas "Mavericks" un Indiānas "Pacers" pārbaudes spēle pirms sezonas atsākšanas sākās svētdien pulksten 23.00 pēc Latvijas laika.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Porziņģis ceturtdien atzīmējās ar astoņiem punktiem savā pirmajā treniņspēlē pirms NBA sezonas atsākšanās. Viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar 108:104 (22:29, 22:26, 33:19, 31:30) pārspēja Losandželosas "Lakers".

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās