foto: USA Today Sports
Pasažieri, kuri zaudēja dzīvību helikoptera avārijā kopā ar Kobi Braientu, bija bezatbildīgi un zināja par iespējamiem riskiem
Basketbola leģenda Kobe Braients un viņa meita Džanna.
Sporta zvaigznes
2020. gada 12. maijs, 15:42

Pasažieri, kuri zaudēja dzīvību helikoptera avārijā kopā ar Kobi Braientu, bija bezatbildīgi un zināja par iespējamiem riskiem

Jauns.lv

Pasažieri, kuri avarēja un zaudēja dzīvību helikoptera avārijā kopā ar pasaulslaveno basketbolistu Kobi Braientu, bija bezatbildīgi un zināja par iespējamiem riskiem, tiesā paziņojis bojā gājušā pilota brālis Berge Zobajans, ziņo CNN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atraitne Vanesa Braienta, kura avārijā zaudēja meitu un vīru, kā vienu no prasībām iesniegusi arī pret bojāgājušo helikoptera pilotu Aru Zobajanu un viņa ģimeni.

Viņa brālis uzskata, ka prasība jānoraida, jo pasažieri pirms lidojuma zinājuši, ka apgrūtinātas redzamības apstākļos, ir iespējami riski.

Prasības tiesā iesniegušas vairākas ģimenes, visās vainojot "Island Express Helicopters", kas organizēja lidojumus, un "Island Express Holding", kam piederēja helikopters. Citās prasībās bojā gājušais pilots netiek minēts kā atbildētājs. 

Kobes Braienta un Džannas piemiņas pasākums Losandželosā

Ģimene, draugi un fani pulcējās “Staples” centrā, lai godinātu traģiski bojāgājušo Kobi Braientu un viņa meitu Džannu (Džidžī) Braientu.

gallery icon
31

ASV Nacionālās transporta drošības pārvaldes (NTSB) sākotnējās izmeklēšanas rezultāti neliecina par to, ka lidaparātam būtu radušās kādas tehniskas problēmas.

Helikopters pirms ietriekšanās kalnā lidoja cauri mākoņiem apgrūtinātas redzamības apstākļos.

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon
44

Līdz ar Braientu un viņa meitu Džannu helikopterā bija arī Orindžkostas Koledžas 56 gadus vecais beisbola treneris Džons Altobelli, viņa sieva Kerija un viena no viņu divām meitām Alisa, kura spēlēja basketbolu vienā komandā ar Džannu.

Helikopterā atradās vēl viena Džannas komandasbiedre Peitona Čestere un viņas māte Sāra Čestere. Astotā pasažiere bija Kristīna Mauzere - Hārboras Dienas skolas basketbola trenere Ņūportbīčā, kur mācījās Braienta meita.

Tāpat bojā gāja arī pilots Ara Zobajans, kuram komerciālu lidojumu pilota apliecība bija no 2007.gada.

Jau ziņojām, ka Braienta sieva par bilžu neatļautu izplatīšanu no traģiskās avārijas vietas tiesā iesūdzējusi arī Losandželosas apgabala Šerifa iecirkni.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās