foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Depresija, likuma pārkāpumi, daudz treniņu un lērums bilžu - kā pandēmiju pārcieš Krištianu Ronaldu ar ģimeni
Krištianu Ronaldu lieliski trenētais ķermenis arī pandēmijas laikā ne par kripatiņu nav zaudējis savas aprises.
Sporta zvaigznes
2020. gada 29. aprīlis, 13:08

Depresija, likuma pārkāpumi, daudz treniņu un lērums bilžu - kā pandēmiju pārcieš Krištianu Ronaldu ar ģimeni

Jauns.lv

Viens no pēdējās desmitgades izcilākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu ar ģimeni Coivd-19 pandēmijas laikā ir iesprostoti viņa dzimtajā Madeiras salā. Patīkamais klimats un daudz laika ar mīļotajiem - tomēr ne viss portugāļu futbola superzvaigznes dzīvē ir rozēm kaisīts.

Turīnas "Juventus" spēlētājs, kurš ir pasaules populārākais cilvēks sociālajā vietnē "Instagram" (vairāk nekā 215 miljoni sekotāju), netālu no Ziemeļāfrikas esošajā Madeiras salā ieradās vēl pirms oficiāli izsludinātās pandēmijas. Viņš bija spiests pamest komandu, jo vajadzēja doties pie mātes, kura pārcieta insultu un atradās slimnīcā. Rīcība saprotama un likumsakarīga, tomēr vēlāk viņš izpelnījās pamatīgu kritiku no komandas vadības, ka nu jau kaļot plānus par sava uzbrukuma līdera pārdošanu.

Šadai Turīnas kluba attieksmei gan ir pavisam cits iemesls, proti, internetā publicētās bildes, kur Ronaldu savu prombūtni no komandas izmantojot atpūtai gan uz jahtas Atlantijas okeānā, gan pie baseina. Īsi sakot, tika atrasts laiks mātes apciemošanai, gan arī atpūtai.

Māte jau labu laiku ir pametusi slimnīcu, bet pandēmija noteica plānu maiņu superzvaigznes dzīvē. Madeiru pamest viņš nedrīkstēja (teorētiski to varēja, bet ar iekļūšanu Itālijā būtu daudz problēmu), turklāt Atlantijas okeāna salā, visticamāk, ir piemērotāki apstākļi treniņprocesam nekā dažādu ierobežojumu pārbagātajā Itālijā. Tā nu viens no pasaules labākajiem futbolistiem jau teju divus mēnešus uzturas Madeirā.

Krištianu Ronaldu ir viens no spilgtākajiem profesionālas attieksmes un mērķtiecīga treniņu darba piemēriem pasaules sportā. Viņam ir treniņu atkarība, un viņš par savu ķermeni (savu darba instrumentu) rūpējas kā neviens cits. Šis laiks nav izņēmums, jo viņš ik dienas stundām ilgi trenējas un treniņprocesā iesaista arī savus tuvos - gan bērnus, gan mīļoto sievieti Džordžīnu Rodrigesu.

Pāris savos "Instagram" kontos publicē kaudzēm bilžu, kā abi trenējas un pilnveido savus jau tā lieliskos ķermeņus, tomēr profesionālam futbolistam vajag ko vairāk par fizisko sagatavotību.

Tad nu Ronaldu bija devies Madeirā uz treniņu stadionā ar bumbām, kas tajā brīdī bija aizliegts. Kādi lūriķi bija piefiksējuši portugāļa darbības futbola laukumā un tās nobildējuši.

Krištianu Ronaldu neatļautie treniņi pandēmijas laikā

Krištianu Ronaldu trenējas futbola stadionā Madeirā, kad tas nemaz nav atļauts.

gallery icon
18

Attēli parādījās internetā un par tiem paguva izteikties arī vietējās veselības aprūpes vadītājs Pedro Ramoss, kurš piedraudēja futbola zvaigznei ar nopietnu sodu un atgādināja, ka ierobežojumi šajā laikā attiecas uz visiem cilvēkiem, arī uz Ronaldu. Tāpat Krištianu un Džordžīna nokļuva daudzu redzeslokā pēc kādām bildēm, kur viņi devās ar bērniem pastaigās, kas tajā brīdī gan kontinentālajā Portugālē, gan tās salās nebija atļauts.

Arī ar to Ronaldu problēmas nebeidzas, jo cilvēks, kurš pieradis būt nepārtrauktā kustībā, būtībā bija ieslēgts savās mājās, kas viņam jau bija kļuvušas par šauru un viņš jutās kā iesprostots.

View this post on Instagram

The best way to start the day 🙏❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kā vēsta spāņu izdevums "Marca", Ronaldu savu virzību pretī depresijai nolēma iegrožot ar pārcelšanos uz lielāku luksusa villu, kas futbolistam izmaksājot aptuveni 4 000 eiro nedēļā. Vismaz šeit viņam ir lielāks pagalms un viņš nejūtas iesprostots un ir tālāk no ziņkārīgo acīm.

Jaunākā informācija liecina, ka Itālijā situācija jau krietni uzlabojusies un arī sporta sezonas atsākšanās ir ļoti reāla. Arī Ronaldu jau tuvākajā laikā varētu atgriezties savā darbavietā. No 4. maija sportisti varēs trenēties individuāli, no 18. maija varētu atļaut pirmās grupu nodarbības, bet jau 31. maijā varētu atsākties viens no pasaules spēcīgākajiem futbola čempionātiem - A sērija.