foto: REUTERS/SCANPIX
Arī tu vari sazināties ar Mariju Šarapovu, kura ļoti noilgojusies pēc komunikācijas
Marija Šarapova šī gada sākumā lika punktu savai raibajai sportistes karjerai,
Sporta zvaigznes
2020. gada 6. aprīlis, 15:55

Arī tu vari sazināties ar Mariju Šarapovu, kura ļoti noilgojusies pēc komunikācijas

Jauns.lv

Sieviešu tenisa kādreizējā pasaules pirmā rakete krieviete Marija Šarapova, kura šī gada sākumā noslēdza savu profesionālo karjeru, jau vairākas dienas atrodas pašizolācijā un neslēpj, ka ir ļoti noilgojusies pēc sabiedrības.

Pagājušajā nedēļā Šarapova kopā ar 150 faniem bija videokonferencē, kuras laikā atbildēja uz jautājumiem. Jau uzreiz pēc sarunas beigām kādreizējā tenisa zvaigzne bijusi saskumusi, jo vēlējusies turpināt komunikāciju, tad nu tika pieņemts visai netradicionāls lēmums.

Šarapova nolēma tikt pie jauna telefona numura ar Kalifornijas (ASV štats, kur viņa ikdienā dzīvo) kodu (+310), ko publicēja savos sociālajos tīklos. Kā stāsta pati Šarapova, tad viņa centīsies atbildēt uz visiem jautājumiem, ieteikumiem un laba vēlējumiem, ko saņems uz šo numuru, jo tie pienāks uz telefonu, ko bijusī sportiste ikdienā lieto.

Viņa gan savu popularitāti laikam līdz galam nebija apzinājusies, jo video, kurā redzams tenisa zvaigznes telefona numurs, jau noskatījušies vairāk nekā trīs miljoni cilvēku, bet sociālajos tīklos, uz jautājumu, kā viņai sokas ar komunicēšanu ar visiem faniem, viņa atbildējusi ļoti lakonisiki, vien publicējot emotikonu ar sprāgstošu galvu.

Marijas Šarapovas stils: tā sporta zvaigzne izskatās ārpus tenisa kortiem

gallery icon
50

Ja arī tu vēlies sazināties ar Mariju Šarapovu, tad viņas telefona numurs Kalifornijā ir sekojošs: 310-564-7981.

Pēc dopinga skandāla tenisiste Marija Šarapova atpūšas Meksikā

Krievu tenisisti Mariju Šarapovu piemeklējušas pamatīgas nepatikšanas. Viņa sagandējusi karjeru dopinga lietošanas dēļ un ar tenisisti līgumu iesaldējis sporta preču ...

gallery icon
28

Marijas Šarapovas preses konference, kurā viņa paziņo par pozitīvu dopinga analīzi

gallery icon
26