foto: Edijs Pālens/LETA
Kalniņam un "Jokerit" vēl neizdodas pabeigt sēriju; Hārtlija "Avangard" nonāk bezdibeņa malā
Kalniņš "Jokerit" komandas vārtos nostāvēja visu spēli un tvēra 21 no 25 metieniem.
Hokejs
2020. gada 9. marts, 21:14

Kalniņam un "Jokerit" vēl neizdodas pabeigt sēriju; Hārtlija "Avangard" nonāk bezdibeņa malā

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Helsinku "Jokerit" pirmdien ar Jāni Kalniņu vārtos piektajā izslēgšanas turnīra spēlē piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas, rezultātam sērijā kļūstot 3-2 par labu Somijas komandai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Jokerit" mājās ar 2:4 (2:1, 0:0, 0:3) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv". Pēc piecām spēlēm rezultāts sērijā kļuva 3-2 par labu "Jokerit".

Kalniņš "Jokerit" komandas vārtos nostāvēja visu spēli un tvēra 21 no 25 metieniem.

Viesi desmitajā minūtē izvirzījās vadībā, taču 121 sekundes laikā mājinieki iemeta divus vārtus, atgūdami vadību. Pēdējais periods pagāja "Lokomotiv" zīmē, kas guva trīs vārtus, 57.minūtē fiksējot galarezultātu.

Romāns Savčenko bija vienīgais spēlētājs, kurš mačā sakrāja divus rezultativitātes punktus, divreiz rezultatīvi piespēlējot.

Citā mačā Boba Hārtlija vadībā Omskas "Avangard" Balašihā ar 3:6 (1:1, 1:2, 1:3) piekāpās Ufas "Salavat Julajev", sērijā ar 3-2 vadībā izvirzoties Ufas hokejistiem.

Mājinieku rindās Ville Poka guva divus rezultativitātes punktus (1+1). Viesiem seši hokejisti sakrāja pa diviem rezultativitātes punktiem, divus vārtus iemetot Pjotram Hohrjakovam.

Mājinieki divreiz izvirzījās vadībā, taču pēdējos vārtus guva vien tad, kad jau bija ielaisti seši "goli" savos vārtos.

Četri vārti tika gūti nevienādos sastāvos. Abas komandas reizi izcēlās mazākumā, bet vēl divreiz rezultatīvi bija viesi vairākumā.

Tikmēr Nursultanas "Baris" savā laukumā pieveica Magņitogorskas "Metallurg" ar 5:2 (3:1, 1:1, 1:0), pievienojoties Sanktpēterburgas SKA, Maskavas CSKA un Kazaņas "Ak Bars", kas jau iekļuvušas ceturtdaļfinālā. Panākums "Baris" ļāva uzvarēt sērijā ar 4-1.

Spēles sākumā uz Antona Sagadejeva raidījumu viesi atbildēja ar Nikolaja Kuļomina precīzu metienu. Tomēr jau pēc 31 sekundes Darens Dics atkal izvirzīja vadībā mājiniekus, līdz 26.minūtei ar vēl vienu Sagadejeva un Pāvela Akolzina "golu" panākot 4:1 savā labā.

Sēriju ar saviem otrajiem vārtiem 20 sekundes pirms mača beigām, iekarojot tukšus vārtus, pabeidza Akolzins. Sagadejevs bez diviem gūtajiem vārtiem tika arī pie rezultatīvas piespēles, bet divreiz partneriem vārtu guvumā asistēja Jegors Petuhovs.

Savukārt viesu rindās abu vārtu gūšanā ar piespēlēm piedalījās Sergejs Mozjakins.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Šosezon KHL regulārajā čempionātā piedalījās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīja pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

Pērn par čempioni tika kronēta Maskavas CSKA, kas finālsērijā ar 4-0 uzvarēja Omskas "Avangard".