Basketbola zvaigznei Jānim Timmam esot romāns ar slavenu ukraiņu dziedātāju
Jānis un Anna - jauns pāris?
Sporta zvaigznes
2019. gada 20. augusts, 05:16

Basketbola zvaigznei Jānim Timmam esot romāns ar slavenu ukraiņu dziedātāju

Žurnāls "Kas Jauns"

Krievu medijos parādījusies informācija, ka jauns mīļākais ir populārajai ukraiņu popzvaigznei Annai Sedokovai. Un tas izrādās... latviešu basketbola zvaigzne Jānis Timma!

foto: Ekrānuzņēmums
Krievu interneta vidē Sedokovas jaunajām attiecībām pievērsta liela uzmanība.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pazīstamā Krievijas blogere Ļena Miro, kam ar Sedokovu, maigi sakot, nav tās labākās attiecības, savus sekotājus informējusi, ka Annai uzradies jauns mīļākais, kura vārdu viņa, protams, cītīgi slēpjot.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50

“Annai Sedokovai ir jauns dzimumpartneris. Kāds simt divdesmit septītais, šķiet,” soctīklos ierakstījusi blogere Miro, norādot, ka ar šādu izlaidīgu dzīvesveidu 36 gadus vecā dziedātāja nebūt nesniedz labu piemēru saviem bērniem. “Audzināšana – tā ir kopēšana. Kā uzvedas mamma, tāda izaugs arī meita. Par ko viņa kļūs? Man šķiet, to nav grūti uzminēt.” Kāpēc Miro tā nav iepatikusies Sedokova, jau nemaz nav tik svarīgi. Svarīgāk ir tas, ka dziedātājas jaunais mīļākais, pēc fotogrāfijām spriežot, ir precētais latviešu basketbolists Jānis Timma.

Paparaci izdevies Krievijas estrādes sekssimbolu Sedokovu un viņas jauno kavalieri nofotografēt kādā kūrortā atpūtas brīdī. Internetā parādījušas bildes, kurās Anna kopā ar kādu vīrieti atpūšas Turcijā, glaunā viesnīcā "Maxx Royal Kemer". Sākumā tika uzskatīts, ka tas ir hokejists Andrejs Mironovs, ar kuru Sedokovai esot romāns, bet foto redzams, ka sportiskajam vīrietim ir tetovējumi, kādu Andrejam nav. Un tieši pēc tetovējumiem var spriest – šis Sedokovas atpūtas biedrs un iespējamais “slepenais mīļākais” ir latviešu basketbola zvaigzne Timma, kas jau trīs gadus ir precējies vīrs. 27 gadus vecais Timma pašlaik pārstāv Krievijas klubu Maskavas apgabala "Himki".

Pēc tetovējumiem skaidrs - tas ir Jānis!

Kijevā dzimusī Sedokova ir viena no populārās grupas "VIA Gra" “zelta sastāva”. Pēcāk veiksmīgi attīstījusi solokarjeru, pievērsusies arī aktrises arodam, vada TV un radio raidījumus.

foto: KAT / Splash News/ Vida Press
Anna un Mikijs Rurks.

Vairāk par Sedokovas mīlas dzīvi, tostarp attiecībām ar Holivudas zvaigzni Mikiju Rurku, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns", kur netrūkst arī citu interesantu ziņu!