foto: Zumapress/Scanpix
Ostapenko izcīna uzvaru Sinsinati WTA "Premier" turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā
Citi sporta veidi
2019. gada 14. augusts, 09:22

Ostapenko izcīna uzvaru Sinsinati WTA "Premier" turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

Jauns.lv / LETA

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko otrdien Sinsinati WTA "Premier 5" turnīrā izcīnīja uzvaru dubultspēļu pirmajā kārtā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas tenisiste WTA dubultspēļu rangā ieņem 32.vietu, bet viņas pāriniece Ludmila Kičenoka no Ukrainas atrodama 43.pozīcijā. Abas tenisistes pirmajā kārtā ar 6-1, 6-3 pārliecinoši pārspēja Rakelu Atavo no ASV (WTA 36.) un Sjiņunu Haņu no Ķīnas (WTA 61.).

Par iekļūšanu otrajā kārtā Ostapenko duets nopelnīja 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Nākamajā kārtā jeb astotdaļfinālā Latvijas/Ukrainas pāris spēkosies ar sacensību astoto numuru Lūciju Hradecku no Čehijas (WTA 21.) un slovākieti Andreju Klepaču (WTA 30.).

Zīmīgi, ka arī pērn Ostapenko dubultspēļu pirmajā kārtā spēlēja pret Atavo, izcīnot uzvaru. Tikmēr otrajā kārtā nācās piekāpties duetam, kurā spēlēja čehiete Hradecka.

Ostapenko šī turnīra dubultspēlēs piedalījusies divas reizes (2017. un 2018.gadā), nevienā netiekot tālāk par otro kārtu.

Aģentūra LETA iepriekš jau ziņoja, ka Ostapenko vienspēļu pirmajā kārtā ar rezultātu 2-6, 7-6 (7:3), 3-6 zaudēja Jūlijai Putincevai no Kazahstānas. Tikmēr vadošā Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pirmajā kārtā ar rezultātu 6-7 (3:7), 7-6 (7:4), 4-6 zaudēja Svetlanai Kuzņecovai no Krievijas.

Par dalību pirmajā kārtā abas tenisistes saņēma vienu WTA ranga punktu.

Sinsinati WTA "Premier" turnīrs ASV norisināsies no līdz svētdienai.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās