foto: EPA/LETA
Pārmaiņas piedzīvojusī "Chelsea" ar uzvaru sāk jauno premjerlīgas sezonu
Viesu labā vienus vārtus guva N'Golo Kantē.
Futbols
2018. gada 11. augusts, 20:07

Pārmaiņas piedzīvojusī "Chelsea" ar uzvaru sāk jauno premjerlīgas sezonu

LETA

Pārmaiņas piedzīvojusī Londonas "Chelsea" sestdien ar uzvaru sāka jauno Anglijas futbola premjerlīgas sezonu.

"Chelsea" komanda izbraukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Hadersfīldas "Town".

Pirmajā puslaikā viesu labā pa vārtiem guva N'Golo Kantē un debitants Žoržinju, kamēr cīņas otrajā daļā trešo bumbu Hadersfīldas "Town" vārtos raidīja Pedro.

Sākumsastāvā šoreiz neizgāja "Chelsea" zvaigzne Edens Azārs, kurš laukumā nāca vien otrajā puslaikā uz maiņu.

Debiju pie Londonas kluba stūres sestdien piedzīvoja itāļu speciālists Mauricio Sarri, kurš šovasar, pārnākdams no "Napoli", "Chelsea" galvenā trenera amatā nomainīja Antonio Konti. Tāpat debiju šī kluba rindās sestdien piedzīvoja pasaulē dārgākais vārtsargs Kepa Arrisavalaga, kurš tikai šonedēļ tika iegūts no Bilbao "Athletic", jo uz Spānijas grandu Madrides "Real" pārgāja beļģis Tibo Kurtuā.

Citā sestdienas premjerlīgas mačā pie uzvaras jaunās sezonas pirmajā spēlē tika arī Totenhemas "Hotspur", kas ar 2:1 (2:1) izbraukumā uzveica Ņūkāslas "United".

Visi vārti šajā mačā tika gūti pirmajā puslaikā, bet uzvaras vārtus viesiem guva Anglijas izlases futbolists Dele Ali.

Zīmīgi, ka šajā vasarā "Hotspur" komanda nepapildināja sastāvu ar nevienu spēlētāju.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka piektdien Mančestras "United" komanda Anglijas futbola premjerlīgas sezonas pirmajā spēlē ar 2:1 (1:0) savā laukumā pārspēja Lesteras "City".

Šīs spēles rezultāts tika atklāts jau trešajā minūtē, kad Pols Pogbā, kurš šogad kopā ar Francijas izlasi triumfēja Pasaules kausā, realizēja 11 metru soda sitienu.

Savukārt 83.minūtē Mančestras komandas aizsargs Lūks Šovs panāca 2:0. Tiesa, jau kompensācijas laikā Džeimijs Vārdijs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet atspēlēties viesiem neizdevās.

Pogbā šajā mačā bija Mančestras kluba kapteinis, lai gan viņš jau visu vasaru tiek saistīts ar pāreju uz Spānijas grandu "Barcelona". Anglijas klubā viņš pēc Pasaules kausa un brīvdienām atgriezās vien šajā nedēļā.