foto: AFP/Scanpix/LETA
Ārsti lūdz papildus laiku itāliešu futbolista Astori nāves iemesla noteikšanai
Dāvida Astori piemiņas brīdis pirms futbola spēles Itālijā.
Futbols
2018. gada 9. maijs, 14:22

Ārsti lūdz papildus laiku itāliešu futbolista Astori nāves iemesla noteikšanai

LETA

Ārsti, kuri veica mirušā itāliešu futbolista Dāvida Astori ķermeņa sekciju, lūguši vēl 30 dienas, lai varētu noskaidrot precīzāku nāves iemeslu.

Itālijas izlases kādreizējais spēlētājs un Florences "Fiorentina" kapteinis 4.martā tika atrasts miris Udīnes viesnīcā pirms A sērijas spēles pret vietējo "Udinese".

Sākotnējais slēdziens bija, ka 31 gadu vecais futbolists miris pēc sirdsdarbības palēnināšanās tiktāl, ka tā apstājusies pilnībā. Tomēr nav noskaidrots, kas tieši tam bijis par iemeslu.

Laikraksts "Corriere Fiorentino" un Itālijas ziņu aģentūras vēsta, ka ārsti Karlo Moreši un Gaetano Tjene lūguši prokuroram dot vēl 30 dienas izmeklēšanai. Šāda izmeklēšana tika uzsākta iespējamas slepkavības dēļ, kas ir ierasta procedūra, ko veic Itālijā, ja nāves cēlonis ir neskaidrs.

Atvadas pāragri mirušā Itālijas futbolista Davide Astori

Florencē, Itālijā, ceturtdien pēdējā gaitā izvadīts futbolists, kluba "Fiorentina" kapteinis Davide Astori. Viņa pāragrā nāve pagājušās nedēļas izskaņā satrieca vai ...

gallery icon
60

Tikmēr "Fiorentina" klubs Astori vārdā pārdēvējis savu treniņlaukumu.

Profesionāla futbolista karjeru Astori sāka 2006.gadā "AC Milan" rindās, pēc tam tiekot izīrēts zemāku līgu vienībām. Savukārt 2008.gadā viņš pārcēlās uz "Cagliari", kur nospēlēja sešas sezonas, 178 spēlēs gūstot trīs vārtus.

Savukārt 2014.gadā futbolists pārcēlās uz "AS Roma", kur nospēlēja vienu sezonu, bet 2015.gadā pievienojās "Fiorentina" klubam, kurā pirmajā gadā bija uz īres tiesībām, pēc tam Florences komandai viņu izpērkot.

Pēdējā gaitā pavada "Fiorentinas" kapteini Astori, kurš mira 31 gada vecumā

Pagājušās nedēļas izskaņā futbola fanus sasniedza sarūgtinoša vēsts: pēkšņi miris Davide Astori, futbola kluba "Fiorentina" kapteinis. Ceturtdien viņš Florincē izvadīts.

gallery icon
60

"Fiorentina" rindās Astori šosezon aizvadīja 27 spēles, gūstot vienus vārtus.

Pirms šīs sezonas Astori tika iecelts par "Fiorentina" kapteini.

Tāpat Astori 2010.gadā pirmo reizi tika izsaukts uz Itālijas izlasi, kurā debitēja gadu vēlāk, kopš tā laika piedaloties 14 mačos.