foto: Publicitātes
Vēl tikai divas nedēļas līdz Pasaules čempionātam hokejā – TV ekrānos visas spēles HD kvalitātē
2018. gada 23. aprīlis, 10:35

Vēl tikai divas nedēļas līdz Pasaules čempionātam hokejā – TV ekrānos visas spēles HD kvalitātē

Jauns.lv

Pasaules čempionātu hokejā, kas sāksies 4. maijā, Lattelecom un Latvijas Televīzija nodrošinās vēl nebijušā asumā un apjomā kanālos  LTV7, 360TV un īpaši čempionātam izveidotajā kanālā 360TV Hokejs. Tikai Lattelecom Interaktīvās TV un lietotnes Shortcut klienti visas čempionāta spēles vēros HD kvalitātē. Latvijas izlases spēļu tiešraides būs vērojamas tikai LTV7. Pirms vakara spēlēm līdzjutēji varēs vērot īpašas hokeja studijas, kas pirms Latvijas spēlēm būs vērojamas LTV7, bet pirms citu izlašu spēlēm – kanālā 360TV. Tās vadīs Armands Puče, kuram kanālā LTV7 pievienosies Oļegs Sorokins, savukārt 360TV – noslēpumainais Brunis no Hattrick.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bobs Hārtlijs par izlases startu čempionātā: “Darīsim visu, lai Latvija ar mums lepotos!"

“Pasaules čempionāts hokejā ir viens no gada nozīmīgākajiem sporta notikumiem un priecājamies, ka sadarbībā ar Latvijas Televīziju hokeja cienītājiem varam piedāvāt plašākās iespējas sekot līdzi pasaules labākajam hokejam un Latvijas komandas startiem. Sportā attēla kvalitāte ir izšķiroša, tādēļ pirmo reizi esam mūsu skatītājiem sagādājuši iespēju lielajam hokejam sekot līdzi HD izšķirtspējā – ne tikai mūsu kanālos, bet arī LTV7,” uzsver Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

“Mēs vienmēr esam kopā ar cilvēkiem, kuri nes Latvijas vārdu pasaulē, un Latvijas Televīzijai ir svarīgi mūsu sportistu sasniegumi,” norāda LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte. “Cīņas, uzvaras un pārdzīvojumi motivē gan Latvijas hokeja izlasi, gan mūsu žurnālistus, kuri pasaules čempionāta laikā būs kopā ar komandu un faniem gan priekos, gan bēdās,” pārliecināts I. Belte. 

Latvijas izlases spēlētāji ir gatavi uz laukuma izlikt visus spēkus un pierādīt faniem savu vietu uz pasaules hokeja kartes. “Mums ar savu sniegumu un attieksmi jāparāda, ka esam ģimene, un tad to jutīs arī līdzjutēji, kuriem parādā jūtamies mēs, izlases hokejisti. Pēdējos gados Latvijas hokejs kopumā ir zaudējis savas pozīcijas, tādēļ šinī hokeja pavasarī mums ir jāizliek uz laukuma visi savi spēki un jāpierāda faniem sava vieta pasaules hokeja kartē,” noskaņojumu pirms čempionāta raksturo Latvijas hokeja izlases spēlētājs Roberts Bukarts.

“Esmu pārliecināts, ka darīsim visu, lai Latvijā ar mums lepotos,” uzsver Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, “šī gada pasaules čempionāts solās būt ļoti, ļoti interesants. Kā zināms, olimpiskajās spēlēs šogad nevarēja piedalīties NHL hokejisti. Līdz ar to vairāki šīs līgas spēlētāji dosies palīdzēt savām valstsvienībām pasaules čempionātā un pretiniekos mums ir spēcīgas komandas.”

Pirmajai spēlei 4. maijā, kurā tiksies Krievijas un Francijas izlases, plkst. 17.05 tiešraidē sekot līdzi varēs kanālā 360TV, savukārt 360TV Hokejs šajā laikā varēs vērot Amerikas un Kanādas spēli.  Arī vakarā norisināsies divas spēles – plkst. 21.05 kanālā 360TV rādīs Zviedrijas un Baltkrievijas spēli, savukārt LTV7 pārraidīs Vācijas un Dānijas dueli.

Lielo hokeju šogad varēs skatīties: 

  • LTV7 (hokeja pārraides HD izšķirtspējā Lattelecom nodrošinās Interaktīvās TV (kanālā nr. 125) un Shortcut klientiem) – tiešraides no visām Latvijas izlases spēlēm, finālspēles, kā arī ikvakara spēlēm, kas sākas plkst. 21.05. Īpaša hokeja studija ar prognozēm, analīzi un ekspertu komentāriem Armanda Pučes un Oļega Sorokina vadībā pirms pirmās mājinieku spēles 4. maija vakarā, pirms Latvijas izlases spēlēm un pirms finālspēles. Jaunāko informāciju no čempionāta norises vietas LTV1 ziņu izlaidumos vēstīs sporta žurnālisti Dāvids Erenštreits un Matīss Timofejevs, un hokeja zīmē aizritēs arī raidījums “Sporta studija” – pirmdienās, plkst. 22.00, LTV1.  LTV7 pārraidītajām spēlēm varēs sekot līdzi arī sabiedrisko mediju satura atskaņotājā Replay.lv un mobilajā lietotnē Replay LTV.
  • 360TV HD (Lattelecom Interaktīvajā TV un lietotnē Shortcut, savukārt Virszemes TV – 360TV kanāls SD izšķirtspējā) - plašākā iespēja izcilā HD kvalitātē sekot līdzi notikumiem Pasaules čempionātā hokejā. Vairāk nekā 30 spēļu tiešraides ar labāko pasaules hokeju. No 5. maija – desmit vakarus īpašās “Hattrick hokeja studijas ar Armandu Puči”, noslēpumaino sporta pasaules aizkulišu darboni Bruni un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem. Plkst. 20.30 – pirms vakara spēlēm – tās piedāvās jaunākos spēļu rezultātus, skaļākos skandālus, lieliskākos momentus un kuriozākās situācijas.
  • 360TV Hokejs HD (Lattelecom Interaktīvajā TV un lietotnē Shortcut). Īpaši Pasaules čempionātam hokejā izveidotais kanāls darbu sāks līdz ar čempionāta pirmo iemetienu – 4. maijā. Tajā sporta fani HD kvalitātē 24 stundas diennaktī varēs sekot līdzi visiem čempionāta notikumiem. Kanāls nodrošinās 12 tiešraides, kā  arī 360TV un LTV7 rādīto spēļu atkārtojumus, dodot iespēju vienuviet baudīt pasaules labāko hokeju.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Visām spēlēm tiešraidē līdzi jutīs un tās komentēs “hokeja balsis” – Anatolijs Kreipāns, Jānis Stepītis un Oļegs Sorokins, bet Lattelecom Interaktīvās TV klientiem būs iespēja Krievijas izlases spēles vērot krievu valodā kopā ar profesionālo sporta komentētāju Vladimiru Ivanovu.

Aktuālāko spēļu programmu līdz ar spēļu sākumu meklējiet: sports.lattelecom.lv. Informācijai par mūsu izlases gaitām Dānijā sekojiet arī raidījuma “Sporta studija” sociālo tīklu kontos, lietojot mirkļbirku #LTVhokejs, kā arī Lattelecom un 360TV sociālajos tīklos #hokejs2018.