foto: AP/Scanpix/LETA
Porziņģim savainojuma dēļ NBA pārbaudes spēle beidzas priekšlaicīgi; Bertānam 10 punkti uzvarā
Kristapa Porziņģa gūtais labā gurna savainojums pagaidām netiek raksturots kā nopietns.
Basketbols
2017. gada 9. oktobris, 09:30

Porziņģim savainojuma dēļ NBA pārbaudes spēle beidzas priekšlaicīgi; Bertānam 10 punkti uzvarā

LETA

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien iedzīvojās nelielā savainojumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē, kamēr "Knicks" izbraukumā ar 83:117 (24:36, 17:23, 21:24, 21:34) piekāpās Bruklinas "Nets", bet cits latvietis Dāvis Bertāns iemeta desmit punktus "Spurs" uzvarā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Svētdienas pārbaudes mačā Porziņģis laukumā pavadīja vien 15 minūtes, kuru laikā iemeta sešus punktus. Viņš grozā raidīja divus no sešiem divpunktu metieniem un abus soda metienus, savukārt viņa vienīgais trīspunktnieks lidoja grozam secen.

Pirmajā puslaikā Porziņģis sajuta sāpes gurnā un otrajā puslaikā laukumā nedevās. Savainojums netiek raksturots kā pārāk nopietns, bet padziļinātas pārbaudes tiks veiktas pirmdien.

Tāpat latvieša rēķinā piecas atlēkušās bumbas, trīs bloķēti metieni, viena kļūda un trīs piezīmes. Kamēr Porziņģis bija laukumā, "Knicks" ielaida par 20 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija dalīts ceturtais sliktākais rādītājs komandā.

"Knicks" rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām bija Villijs Ernangomess, bet Ņujorkas vienība spēlēja bez Mindauga Kusminska, Enesa Kantera, Rona Beikera un Franka Ntikilinā.

"Knicks" basketbolisti piedzīvojuši zaudējumus visās trijās NBA pārbaudes spēlēs.

Tikmēr citā svētdienas pārbaudes mačā spēcīgā "Spurs" savā laukumā ar 122:100 (35:32, 31:22, 17:28, 39:18) apspēlēja Denveras "Nuggets".

Bertāns šajā cīņā nospēlēja 20 minūtes un guva desmit punktus. Latvietis grozā raidīja divus no trim trīspunktniekiem, visus četrus "sodiņus", bet vienīgais divpunktnieks viņam bija neprecīzs.

Tāpat Bertāna rēķinā trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, trīs pārtvertas bumbas, divas kļūdas un četras piezīmes.

Kamēr Bertāns bija laukumā, "Spurs" iemeta par 28 punktiem vairāk nekā ielaida, šajā rādītājā būdams otrais labākais komandā.

Rezultatīvākais "Spurs" sastāvā ar 21 punktu bija Lemarkuss Oldridžs.

Sanatonio vienība šajā mačā atpūtināja savus līderus Kavai Lenardu, Toniju Pārkeru, Po Gasolu un Petiju Milsu.

NBA 72.sezona sāksies 17.oktobrī, kad Porziņģis sāks savu trešo, bet Bertāns - otro sezonu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās