Futbols
2011. gada 14. janvāris, 15:18

„Skonto” devušies uz Sadraudzības kausu

Jauns.lv

Latvijas futbola čempionvienība „Skonto” piektdien no rīta uzsāka ceļu uz Sanktpēterburgu, kur piedalīsies tradicionālajā Sadraudzības kausa izcīņā, kasjauns.lv informēja „Skonto” preses sekretārs Uldis Strautmanis.

Sadraudzības kausa izcīņa risināsies no 15. līdz 23. janvārim.

Skontieši ir ielozēti B grupā, kurā tiksies ar „Mika” (Armēnija), „Bunedkor” (Uzbekistāna) un „Tobol” (Kazahstāna). Pirmajā spēlē 15. janvārī pulksten 20 pēc Latvijas laika „Skonto” spēlēs pret „Mika”, 16. janvārī pulksten 12 – pret „Bunedkor”, bet 18. janvārī pulksten 13 pret „Tobol”.

Ja „Skonto” izcīnīs kādu no pirmajām divām vietām savā grupā, tad trešdien turpinās cīņas jau izslēgšanas spēļu stadijā.

Salīdzinot ar pēdējām pārbaudes spēlēm, „Skonto” sastāvs turnīrā būs nedaudz savādāks. Uz Sanktpēterburgu nedosies Andrejs Perepļotkins, kurš aizbraucis atrādīties uz Uzbekistānu, pirmajās spēlēs nepalīdzēs Aleksandrs Cauņa, kurš, iespējams, komandai pievienosies vēlāk. Kopā ar skontiešiem uz Sanktpēterburgu dodas arī vēl viens brazīlietis, 28 gadus vecais Fabio Pereira.

„Skonto” sastāvs dalībai Sadraudzības kausā:

Vārtsargi: Kapsars Ikstens, Germans Māliņš;

Aizsargi: Vitalijs Smirnovs, Kaspars Dubra, Renārs Rode, Deniss Kačanovs, Vitālijs Maksimenko, Kirils Ševeļovs;

Pussargi: Aleksandrs Fertovs, Igors Tarasovs, Alans Siņeļņikovs, Armands Pētersons, Ruslans Mingazovs, Vladimirs Koļesņičenko, Aleksandrs Cauņa;

Uzbrucēji: Kristaps Blanks, Nātans Žuniors, Fabio Pereira, Ēvalds Ražulis;

Galvenais treneris: Marians Pahars;

Trenera palīgi: Jurijs Ševļakovs, Vitālijs Astafjevs, Aleksandrs Kulakovs.

kasjauns.lv