Kārlim Skrastiņam rezultatīva piespēle NHL mačā. VIDEO
Hokejs
2011. gada 16. marts, 08:45

Kārlim Skrastiņam rezultatīva piespēle NHL mačā. VIDEO

Jauns.lv

Rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien atdeva latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, bet Dalasas "Stars", kas savā laukumā ar 3:6 (0:0, 2:2, 1:4) atzina Sanhosē "Sharks" pārākumu.

Skrastiņš otrās trešdaļas sestajā minūtē palīdzēja Tobijam Petersenam izvirzīt "Stars" vadībā ar 2:0. Atlikušajā laikā gan Dalasas hokejisti spēlēja neveiksmīgi, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Šajā mačā Skrastiņš laukumā pavadīja 15 minūtes un vienu sekundi, bloķējot vienu pretinieku metienu, izdarot vienu spēka paņēmienu un cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Stars" komandā šajā mačā rezultatīvākais ar vieniem gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Džeimijs Bens. Tikmēr uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Denijs Hītlijs un Džo Torntons, bet Džo Paveļskis izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Šosezon Skrastiņš NHL regulārajā čempionātā aizvadījis 66 spēles, kurās guvis trīs vārtus, izpildījis četras rezultatīvas piespēles, nopelnījis 38 soda minūtes un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -4.

Citā mačā uzvaru izcīnīja Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība, kas ar rezultātu 3:2 (1:2, 2:0, 0:0) izbraukumā pieveica Floridas "Panthers" komandu.

Kā ziņots, Bārtulim pleca traumas dēļ šī sezona, visticamāk, jau ir beigusies.

Šajā cīņā uzvarētājiem ar diviem precīziem metieniem izcēlās Džefs Kārters.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība, kas ar 3:4 (1:1, 0:1, 2:2) savā laukumā piekāpās Fīniksas "Coyotes" vienībai.

Tomēr arī Ivanāns laukumā nedevās, jo arvien turpina atlabt pēc sezonas pirmajā mačā kautiņā gūtā smadzeņu satricinājuma.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 93 punktiem 67 spēlēs saglabāja pirmo vietu, tikmēr Rietumu konferencē "Stars" komanda ar 82 punktiem 70 spēlēs ieņem septīto vietu, bet "Flames" ar 81 punktu 72 mačos atrodas pozīciju zemāk.

kasjauns.lv/ LETA/Foto: AFP/LETA