Futbols
2012. gada 15. augusts, 16:23

Melnkalnes futbolists Jovetičs: Laukums, kurā uzņemsim Latviju, ir ļoti sliktā stāvoklī

Jauns.lv

Futbola laukums, kurā Melnkalnes futbola izlase trešdien sacentīsies ar Latviju, pašlaik ir ļoti sliktā stāvoklī, atklājis viens no valsts slavenākajiem spēlētājiem Stevans Jovetičs.

Abu komandu spēle Podgoricā šovakar sāksies plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

"Mēs gatavojamies mačam ar Latviju. Tā būs smaga cīņa, turklāt mēs spēlēsim laukumā, kas ir ļoti sliktā kvalitātē," portālā "goal.com" citēts Jovetičs. "Cerams, ka neviens uz šī laukuma negūs traumas."

22 gadus vecais Jovetičs ir viena no valsts lielākajām jaunajām zvaigznēm un jau kopš 2008.gada spēlē Itālijas komandā Florences "Fiorentina".

Melnkalnes izlasē Jovetičs aizvadījis 20 spēles, kurās izcēlies ar deviņiem precīziem sitieniem.

Kā ziņots, Latvijas izlasei šajā cīņā nepalīdzēs aizsargs Kaspars Gorkšs, kurš ir izlases kapteinis, un pussargs Aleksandrs Cauņa. Viņi guvuši savainojumus.

Latvijas izlase iepriekš ar Melnkalnes komandu, kas pēc atdalīšanās no Serbijas kā neatkarīga valstsvienība pirmo oficiālo spēli aizvadīja 2008.gadā, oficiālos mačos nav tikusies.

Šī būs Latvijas izlases pēdējā pārbaudes spēle pirms 2014.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas cikla sākuma.

Latvijas izlase 2014.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā spēkosies vienā apakšgrupā ar Grieķiju, Lihtenšteinu, Lietuvu, Slovākiju, kā arī Bosniju un Hercegovinu. Pirmajā spēlē Latvija 7.septembrī savā laukumā uzņems Grieķiju, ar kuru jau spēkojusies arī iepriekšējos divos kvalifikācijas ciklos.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA