Sapņi piepildās? Latvijas čempions "FIFA 17" datorspēlē tiek pieteikts virslīgas komandā
"Riga" mārketinga aktivitātes ir ļoti interesantas un skaļas.
Futbols

Sapņi piepildās? Latvijas čempions "FIFA 17" datorspēlē tiek pieteikts virslīgas komandā

Jauns.lv

Nupat par valsts čempionu "FIFA 17" datorspēlē kļuvušais Gints Pidiks nākamsezon tiks pieteikts "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas komandas "Riga" sastāvam, informē klubs.

Sapņi piepildās? Latvijas čempions "FIFA 17" dator...

Pašlaik vien 15 gadus vecais Pidiks aizvadītajā nedēļas nogalē uzvarēja Latvijas čempionāta "FIFA 17" datorspēles sacensībās uz "PlayStation 4" spēļu konsoles.

Šo sacensību uzvarētājam kā galvenā balva pienācās 12 mēnešu līgums nākamajai sezonai ar "Riga" komandu 2000 eiro apmērā. Līdz ar to Pidiks tiks iekļauts vienības pieteikumā uz visām nākamās sezonas spēlēm, kā arī viņam būs iespēja vērot mačus no komandas rezervistu soliņa.

Kļuvis arī zināms, ka pēc uzvaras Latvijas čempionātā Pidiks pārstāvēs "Riga" vienību visās kibersporta sacensībās.

Pidiks pašlaik mācās skolā, turklāt nodarbojas ar futbolu sporta klubā "Babīte".

Nedēļas nogalē notikušajam Latvijas čempionātam "FIFA 17" datorspēlē pieteicās vairāk nekā simts dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Zīmīgi, ka šīs nav pirmās "Riga" komandas interesantās aktivitātes. Nesen tā internetā veica solījumu, ka nākamajā vasarā uz pāris mēnešiem piesaistīs kādu no karjeras norietā esošām pasaules futbola superzvaigznēm kā, piemēram, Ronaldinju, Raulu vai Alesandro del Pjēro.