Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Tambijevam trīs rezultatīvas piespēles MHL spēlē

Jauns.lv

Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs trešdien ar trim rezultatīvām piespēlēm veicināja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas Sanktpēterburgas "Dinamo" panākumu, ar 5:4 (2:0, 2:3, 0:1, 0:0, 1:0) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pārspējot Maskavas "Krasnaja armija" vienību.

Tambijevam trīs rezultatīvas piespēles MHL spēlē...

Tambijevs piedalījās savas komandas pirmo trīs vārtu guvumos, kad divreiz izcēlās Romāns Aksjonovs, bet reizi - Maksims Trusovs.

Tāpat Tambijevs izcēlās ar diviem divminūšu noraidījumiem un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pēdējās divās spēlēs Tambijevs izpildījis piecas rezultatīvas piespēles, bet kopā šosezon viņš 20 mačos jau savācis septiņus vārtus un 25 rezultatīvas piespēles. Latvijas uzbrucējs jau pakāpies uz 25.vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, tomēr lielākā daļa no augstāk esošajiem hokejistiem aizvadījuši vismaz par desmit mačiem vairāk.

Nākamo maču "Krasnaja armija" komanda piektdien aizvadīs Latvijas galvaspilsētā, spēkojoties ar vietējiem "Rīgas" hokejistiem.

Citā mačā neveiksmi piedzīvoja Haralda un Zigurda Podziņu pārstāvētā Čehovas "Ruskije vitjazi" vienība, kas ar 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) savā laukumā piekāpās Čehijas komandai Karlovi Vari "Energie". Abiem brāļiem lietderības koeficienti bija neitrāli, bet uzbrucējs Haralds uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem, kuros piedalījās.

MHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Ruskije vitjazi" ar 63 punktiem 34 spēlēs ieņem sesto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no "Rīgas" hokejistiem. Savukārt "Dinamo" ar 35 spēlēs iekrātiem 44 punktiem atrodas 15.pozīcijā.