Slaida modele atklāti parāda, ka arī viņai ir strijas - tāpat kā daudzām sievietēm. FOTO
Modele Krisija Tīgena savā „Instagram” blogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā parāda, ka uz viņas kāju augšstilbiem izveidojušās strijas.
2015. gada 14. aprīlis, 21:10

Slaida modele atklāti parāda, ka arī viņai ir strijas - tāpat kā daudzām sievietēm. FOTO

Kasjauns.lv

Dziedātāja Džona Ledženda sieva, 29 gadus vecā „Sports Illustrated” modele Krisija Tīgena iemantojusi fanu mīlestību, pateicoties savai vienkāršībai un patiesumam. Nesen viņa publiskojusi attēlu, kas parāda, ka arī modeles cieš no tām pašām problēmām kā vairums sieviešu.

Modele Krisija Tīgena savā „Instagram” blogā ievietojusi fotogrāfiju, kurā parāda, ka uz viņas kāju augšstilbiem izveidojušās strijas – problēma, kas raizes sagādā simtiem un miljoniem sieviešu visā pasaulē. Lūk, arī slaidas modeles nav izņēmums un cieš no tām!

Pēc virtuvē pavadītas dienas, Krisija uzņēmusi „selfiju”, kurā parāda sakrustotas kājas, bet komentārā raksta: „Zilumi no sadursmes ar virtuves rokturiem visas nedēļas garumā. Arī strijas saka jums sveiki!”

Daudzi no Krisijas 1.9 miljoniem konta sekotāju šo atzīšanos uztvēruši ļoti pozitīvi, slavējot modeli, ka viņa šādi iedvesmojot arī citas sievietes nekrist izmisumā. „Man patīk! Īstām sievietēm ir strijas. Visu cieņu,” vēstīts kādā no komentāriem.

„Man pret tevi ir milzu cieņa! Man arī ir strijas un es novērtēju, ka ir kāds, kurš ir patiess un to parāda. Paldies,” vēstīts kādā citā.

„Tu esi pārāk forša,” apjūsmo vēl kāds cits sociālo tīklu lietotājs.

Lai gan strijas ir dabiska un visai bieži sastopama parādība, reti kad redzēsim kādu slavenību tās atklāti parādam. Nav brīnums, ka Krisija izpelnījusies cieņu un vēl plašāku fanu loku.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram