foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Kuplmodele Ešlija Grehema drosmīgi parāda, kā izskatās viņas vēders pēc grūtniecības
Ešlija Grehema.
2020. gada 20. februāris, 07:13

Kuplmodele Ešlija Grehema drosmīgi parāda, kā izskatās viņas vēders pēc grūtniecības

Jauns.lv

Jaunā māmiņa, kuplo ķermeņa formu modele Ešlija Grehema savos „Instagram” vēstījumos ir tieša. Viņa bez kautrēšanās un izskaistināšanas parādījusi, kāds ir sievietes ķermenis pēc dzemdībām.

View this post on Instagram

same me. few new stories.

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ešlija Grehema sociālajos tīklos padalījusies ar saviem sekotāju miljoniem, parādot fotogrāfiju, kurā redzams viņas ķermenis no pleciem uz leju. Attēlā manāms modeles kailais vēders, kas vēl tikai pirms mēneša nēsāja viņas un vīra Džastina Ērvina pirmo bērnu. Daudz kas mainījies četru nedēļu laikā, kopš mazulis nācis pasaulē.

Fotogrāfijā Ešlija ar rokām piesedz kailās krūtis, bet uz apaļīgā vēdera redzamas vairākas jaunas sarkanas strijas. Parasti jaunajām māmiņām ir nepieciešamas vismaz sešas nedēļas, lai medicīniski atlabtu pēc dzemdībām, kuras norisinājušās bez sarežģījumiem. Ešlijas gadījumā šis laiks vēl nav pagājis, viņas ķermenis aizvien vēl atjaunojas.

Neierastais fotogrāfijas uzņemšanas rakurss ļauj aplūkot arī jaunās mammas formīgos gurnus un salīdzinoši slaido vidukli. Uz viena no gurniem redzams arī neliels tetovējums.

Pie fotogrāfijas Ešlija raksta, ka viņa aizvien ir viņa pati, taču modelei ir daži jauni stāsti, ko pastāstīt par mātes lomu. Bijušās „Sports Illustrated” peldkostīmiem veltītā speciālizlaiduma vāka modeles atklātība atmaksājusies. Jau dažas stundas pēc Ešlijas publiskotā vēstījuma, ieraksts bija guvis vairāk nekā miljonu novērtējumu ar „patīk”.

View this post on Instagram

☕️&🥛

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Turklāt vairāk nekā 13 000 „Instagram” lietotāju atraduši laiku, lai uzrakstītu jaunajai māmiņai komentāru.

Daudzi cilvēki slavējuši Ešliju par viņas patiesumu. Par to, ka viņa ir īsta. Vairāki arīdzan uzrakstījuši, ka strijas nav nekas salīdzinājumā ar tikšanu pie tāda nenovērtējamā dārguma, kāds ir bērns.

„Dzīves līnijas. 100% tā vērtas, vai ne, mamma? Burvīga fotogrāfija ar ko padalīties,” uzrakstījusi viena Grehemas sekotāja.

„Ešlija! Es esmu lielo izmēru modele no Polijas. Es pirms sešiem mēnešiem laidu pasaulē bērniņu, un arī man ir striae gravidarum (strijas). Es devu dzīvību, tu arī. Es mīlu savu dēlu un savas strijas. Tas ir mūsu – mammu – šarms. Rūpējies par sevi! Tu esi skaista,” pārdomās padalījusies otra.

„Paldies, mīļā. Kā, pie velna, mēs esam radītas, ja par to vispār iedomājamies kaunēties,” jautā trešā.

„Tu esi apburoša personība! Paldies, ka parādi, kāda ir normāla sievietes būtības sastāvdaļa,” komentē ceturtā.

Ešlija un videogrāfs Džastins Ērvins iepazinās 2009. gadā baznīcā, kad abi bija devušies misionāru darbā uz Dienvidāfriku. Pāris apprecējās gadu vēlāk. Pērnā gada augustā Grehema un Ērvins paziņoja, ka viņiem gaidāms pirmdzimtais, un tas būšot zēns. Šā gada 18. janvārī pulksten sešos pievakarē Ešlija laida pasaulē veselīgu puisīti, kuram jaunie vecāki devuši vārdu Aizeks.

Pirms kāda laika Ešlija iepriecinājusi fanus ar fotogrāfiju, kurā redzama barojam dēlu ar krūti, vīram tajā maigi noraugoties. Komentāros neskaitāmas sievietes dalījušās arī ar savu pieredzi bērniņa barošanā ar krūti.