2020. gada 27. februāris, 15:08

Viņai ir pāri 60 - un pirms dažiem gadiem noslēgts modeles darba līgums

Jauns.lv

Kurš gan ir teicis, ka dzīve pēc 50 apstājas? Ka pārkāpjot šo gadu slieksni tu kļūsti “nevajadzīgs” un “neredzams”? Anglietei Nikijai Redklifai ir 62 gadi un viņa tikai pirms pāris gadiem noslēgusi modeles darba līgumu!

62 gadus vecā modele Nikija Redklifa

gallery icon
16

Šī šarmantā sieviete pārkāpusi 60 gadu slieksni. Par savu satreicošo izskatu viņa saka paldies labiem gēniem. Viņa apgalvo, ka ēd to, ko vēlas un akli neseko modes tendencēm. Viņa ne reizi nav apmeklējusi plastikas ķirurgu, bet stila izjūta sievietei ir jau šūpulī ielikta. Modīgi ģērbties Nikijai paticis jau kopš mazotnes, taču nu jau sen viņa vairs akli nesekojot modes kanoniem, bet ir izkopusi savu personīgo stilu.

foto: mediadrumworld.com / Nikki Redcl / Vida Press

Nikijai Redklifai ir 62 gadi un viņa dzīvo Braitonā, Anglijā. Viņa ir sava biznesa īpašniece un uz nepilnu laiku strādā arī kā modele. Nikija atceras, ka skaistas drēbes interesējušas kopš viņa sevi atceras. Jau bērnībā meitene krājusi kabatas naudu, lai par to varētu iegādāties kaut ko jaunu savai garderobei, netērējot to bērnišķīgiem niekiem vai saldumiem.

foto: mediadrumworld.com / Nikki Redcl / Vida Press

Redklifa vienmēr bijusi modes dāma. Lai gan sievietei bija pievilcīga āriene arī divdesmit un trīsdesmit gadu vecumā (par to vari pārliecināties fotogrāfijās galerijā), viņas pašapziņa nav bijusi pārāk augsta. Tolaik jaunā sieviete nopietni apsvērusi domu, ka vēlākos gados noteikti izmantos mūsdienu iespējas un ļausies plastiskajai ķirurģijai.

foto: mediadrumworld.com / Nikki Redcl / Vida Press
Jaunībā.

Tikai tad, kad Nikija jau sasniegusi piecdesmit gadu slieksni, viņa sākusi izstrādāt pati savu personīgo stilu, balstoties uz savām izjūtām. Akla sekošana modes tendencēm visbeidzot nolikta malā. Kad sieviete pamazām atradusi savu personīgo stilu, viņa arīdzan secinājusi, ka veikalos īsti nevar atrast to, ko sirds vēlas.

62 gadus vecā šarmantā lēdija šobrīd ir kategoriski noskaņota pret plastiskajām operācijām. Nikija sapratusi, ka tā vietā, lai visiem iespējamiem un neiespējamiem līdzekļiem censtos apstādināt laiku, viņa labāk priecāsies par saviem gadiem un darīs to ar eleganci un stilu.

Redklifa izveidojusi savu “Instagram” kontu, kurā sākusi publiskot bildītes ar savu “vintage” stila garderobi. Viņas drēbju skapī ir apģērbi, kas atgādina par četrdesmito un piecdesmito gadu modi.

Nikijas Redklifas glamūrīgās retro stila bildes piesaistījušas daudzu uzmanību. Viņas kontam jau ir vairāk nekā 33 000 sekotāju.

Nikijas fotogrāfijas ievērojuši arī modes industrijas pārstāvji. Pirms dažiem gadiem viņu uzrunājis kāds aģents un piedāvājis modeles darbu. Nikija piekritusi un tā noslēgts līgums par nepilna darba laika modeles darbu.

Redklifa savu dzīves stāstu liek kā iedvesmojošu piemēru tām sievietēm, kurām šķiet, ka pēc 50 gadu sliekšņa pārkāpšanas viss labākais dzīvē jau ir palicis pagātnē.

Tēmas