foto: Publicitātes foto
"Versace" boksa cimdi par 3303 (!) eiro: aizvadītā gada modes stulbības
2020. gada 9. janvāris, 07:02

"Versace" boksa cimdi par 3303 (!) eiro: aizvadītā gada modes stulbības

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Popularitātes un aktualitātes dēļ dizaineri mēdz pārtapt par izgudrotājiem, kas ne tikai ievieš vērtīgas modes inovācijas, bet arī absurdas un neloģiskas lietas. Mūsu apskatā – aizvadītā gada bezjēdzīgākie modes izgudrojumi.

Svētais ūdens

Kā atbilde uz (kāda) lūgšanām ir tapis sporta zīmola Nike sadarbības projekts ar zīmoliem MSCHF un INRI – Nike Nike Air Max 97 sportiskie apavi MT.14:25. Snīkeri, kas ir rotāti ar metāla krucifiksu un apavu zoles daļā ievietotu svēto ūdeni no Jordānas upes! Neraugoties uz to, ka šie apavi maksāja 1900 eiro, tie tika izpirkti nedēļas laikā un šobrīd ir iegādājami tālākpārdošanas interneta vietnēs par aptuveni 4500 eiro.

foto: Publicitātes foto

Korkši rokās

Tas ir noticis! Crocs apavi, kas sabiedrību sadala divās karojošās pusēs, ir kļuvuši par uzņēmēja, produktu dizainera Meta Benedeto iedvesmas avotu. Viņš savam YouTube kanālam ar 3D printera palīdzību ir radījis cimdus Crocs gumijas čību izskatā. Lai gan tie ir atbilstoši nosaukti par Nevajadzīgu izgudrojumu, viņa video komentētāji lūdz iespēju tos iegādāties.

foto: Publicitātes foto

Sportiskie papēži

Ielu modes faniem par prieku, rumāņu dizainere Ankuta Sarka ir radījusi augstpapēžu kurpju līniju no veciem Nike sporta apaviem. Viņas Instagram sekotāji ir sajūsmā!

foto: Publicitātes foto

Pieklājīgi

Brazīlijas dizaineres Adrianas Degreasas izgudrojums ir amizants – tas ir peldkostīms, kura dekoratīvās aplikācijas imitē krūtis saturošas rokas. „Perfekts tēls Vidusjūras topless pludmalēm,” rakstīts produkta paskaidrojumā.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Vēderpresei

Dīvainas modes tendences nav paredzētas tikai sievietēm. Masu modes zīmols ASOS uzskata, ka arī vīriešiem ir jāvalkā saīsināta garuma krekliņi un, iegādājoties 26 eiro krekliņu, jāatrāda sporta zāles veikums pilsētu ielās.

foto: Publicitātes foto

Bikses kurpēs

Modernām fešionistām un džinsa fanātēm noderēs divas modes aktualitātes vienā izstrādājumā – amerikāņu zīmola Jeffrey Campbell iešļūcenes, kuru siksniņas ir džinsa bikšu josta.

foto: Publicitātes foto

Luksusa pingpongs

Franču luksusa modes nams Louis Vuitton uzskata, ka arī stils var būt laba treniņa garants. Tādēļ piedāvājumā par 2500 eiro ir iegādājamas galda tenisa raketes un bumbiņas, protams, rotātas ar zīmola monogrammu.

foto: Publicitātes foto

Gandrīz apģērbs

Interneta tirgotājs, masu modes gigants PrettyLittle Thing liktu nosarkt pat drosmīgākajām kailuma karalienēm – Cardi B un Kardašjanu ģimenei. Veikala piedāvājumā ir sērija ar caurspīdīgām drēbēm – poliestera biksēm, svārkiem, kleitām un bleizeriem par simboliskiem 32–58 eiro, tikpat simboliskiem kā pats apģērbs.

foto: Publicitātes foto

Divi vienā

Neglīto gumijas apavu ražotāji zīmols Crocs savu piedāvājumu ir uzlabojuši ar aktuālo modes tendenci – jostas somām. Tiesa, šīs somas ir valkājamas, piespraustas pie gumijas čībām, un ir iegādājamas tikai Japānā.

foto: Publicitātes foto

Nauda bundžā

Tokijas kulta zīmols Ambush joko dārgi un ir radījis somu, kas imitē saspiestu metāla bundžiņu. 2700 eiro, un humors ir plecā!

foto: Publicitātes foto

Aizsardzība

Jaunais pārlielu saulesbriļļu izmērs ir sasniegts! Brilles, kuras no saules UV stariem pasargās ne tikai acis, bet arī seju, par 20 eiro iegādājamas interneta veikalā PrettyLittle Thing.

foto: Publicitātes foto

Spēcīgam sitienam

3303 eiro, un stilīgi, barokālu rakstu Versace zīmola boksa cimdi palīdzēs cīņām ringā. Vai vismaz atbrīvoties no smaguma makā.

foto: Publicitātes foto

Nenovalkājama apakšveļa

Ja džinsa jaka, bikses un svārki šķiet pārāk ikdienišķi un garlaicīgi, ieteikums ir izvēlēties Parīzes modes zīmola Y/Project inovāciju – 400 eiro vērtu džinsa apakšveļu. Augsts viduklis, elastīgs audums, sastāvā augsti kokvilnas procenti!

foto: Vida Press

Čība kaklā

Apavu ražotāji neapstājas tikai pie gumijas čībām, šogad Crocs ir radījuši arī neglītu somu. Sadarbībā ar Losandželosas zīmolu Pizza Slime ir tapusi gurnu soma gumijas apavu izskatā un ar zolē iestrādātu rāvējslēdzi.

foto: Publicitātes foto