2019. gada 28. decembris, 06:36

Princese Salātlapiņa no Ukrainas - Aļona pārsteidz pasauli ar 2 metrus gariem matiem

Jauns.lv

Aļona Kravčenko (Alena Kravchenko) ir mūsdienu Rapuncele jeb princese Salātlapiņa no Ukrainas. Līdzīgi kā seno vācu pasaku tēls, arī viņa lepojas ar matiem, kuri sasniedz divu metru garumu un piesaista lielu uzmanību - gan ikdienā, gan sociālajos tīklos, ziņo Metro.co.uk.

34 gadus vecā sieviete no Ukrainas, dokumentējot savu matu ikdienu Instagram platformā, iemantojusi daudzu pielūdzēju mīlestību un nedalītu sajūsmu. Aļona izmanto krāšņus fonus, lai uzņemtu pasakainas un piesaistošas fotogrāfijas. Pateicoties iespaidīgajiem attēliem, viņa savā Instagram kontā pulcē vairāk nekā 18 900 sekotāju.

Neiztikt arī bez lielas uzmanības no vīriešiem. Vienus no viņiem valdzina efektīgā frizūra, savukārt citi ir gatavi pārceļot okeānu, lai vien varētu viņu satikt, iepazīties un nogriezt viņas pamanāmo galvas rotu. Ir arī tādi, kuri izsaka tūlītējus laulību piedāvājumus. Par tiem Aļona tikai pasmejas un neuztver nopietni.

Neskatoties uz dažādiem dīvainiem piedāvājumiem, lūgumiem vai komentāriem, kurus viņa saņem, mūsdienu princese Salātlapiņa mīl pastiprināto uzmanību un visus savus sekotājus.

Pievilcīgā ukrainiete vienkārši bauda savu ikdienu, rūpējoties par garajiem, skaistajiem matiem, kurus audzē jau kopš piecu gadu vecuma. Un bērnībā viņa īpaši ieklausījusies mātes teiktajā, ka garas bizes ir sievietes krāšņākā rota, un iegaumējusi šo padomu uz visu mūžu.

Aļona saka: “Kopš bērnības mātes vārdi joprojām dzīvo manā sirdī un dvēselē. Mans patiesais skaistums ir dabiskums, mani mati ir tik gari, jo tie ir manas iekšējās pasaules un dvēseles izpausme.”

“Kad cilvēki redz manu matu garumu, viņi nespēj noslēpt savu ziņkārību un emocijas, tas man liek justies ļoti jauki. Daudzi nāk klāt un saka, ka mūsdienās ko šādu redzēt ir ļoti neparasti un ka tas šķiet viņiem tik skaisti. Mani sekotāji ir labākie un katru dienu mani priecē ar pozitīviem un labiem komentāriem, kuri adresēti vienīgi man, ” turpina Aļona Kravčenko.

Protams, matu kopšana nav viegla - tas ir kā īsts varoņdarbs - uzturēšana prasa daudz pūļu. Aļona mazgā matus vidēji vienreiz nedēļā, katru reizi - vismaz stundu. Viņa ķemmē matus divas reizes dienā, kā arī pāris reizes gadā apgriež matu galus, lai tie būtu veseli un nelūztu.

Aļona īpaši neizjūt diskomfortu saistībā ar saviem matiem, tik vien kā dažreiz netīšām piemin tos pie grīdas, sapinas tajos vai arī uzkāpj virsū.

“Nav nekāda reāla diskomforta, tas noteikti saistīts ar to, ka matu rota ar mani ir visu mūžu, mans ķermenis ir pie tiem pieradis un pielāgojies, " teic viņa.

Aļona kā padomu, lai mati augt gari, skaisti un saglabātu īpašo starojumu, uzsver, ka pats galvenais ir tos no sirds mīlēt un aizsargāt.

“Galvenais noslēpums gariem, skaistiem matiem ir neatsveramā vēlme pēc tiem. Par to ne mirkli nedrīkst šaubīties. Visām sievietēm ir jāatceras, ka daiļā dzimuma skaistumu vienmēr novērtē pēc viņu matu veselīguma, biezuma un garuma. Es starp citām sievietēm izceļos, jo tieši frizūra, tās garums paspilgtina manu personību un oriģinalitāti," ieteikumos dalās Aļona.

Tēmas