foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Kur tenisa superzvaigzne Serēna Viljamsa tērē savus miljonus?
Serēna savos Parīzes apartamentos.
2019. gada 2. decembris, 06:01

Kur tenisa superzvaigzne Serēna Viljamsa tērē savus miljonus?

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Dzīvā sporta leģenda Serēna Viljamsa ir visu laiku labākā tenisa spēlētāja un pasaulē labāk apmaksātā atlēte (pērn nopelnījusi 29 miljonus dolāru, un viņas kopējā labklājība ir mērāma 180 miljonos dolāru). Kad sportiste neatrodas tenisa laukumā, viņa savus godam nopelnītos miljonus izmanto luksusa dzīvesstila piekopšanai.  

Īpašumi

Serēnai Viljamsai pieder 557 m2 liela villa (6,44 miljoni) privātā un apsargātā Beverlihilsas rajonā, kurai kaimiņos mitinās mūziķes Britnija Spīrsa, Gvena Stefani un Dženifera Lopesa.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Beverlihilsas villa.
foto: BACKGRID/ Vida Press
Beverlihilsas villa.
foto: BACKGRID/ Vida Press
Beverlihilsas villa.

Kopīpašumā ar vecāko māsu Venusu (šobrīd par 3 miljoniem dolāru iegādājama) ir villa ekskluzīvā golfa kluba kopienā Palmbīčā ar 788 m2 dzīvojamo zonu, 6 guļamistabām un 8 vannasistabām.

foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Palmbīčas villa.
foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Palmbīčas villa.
foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Palmbīčas villa.

Vēl nesen sportistes īpašumā bija arī villa Losandželosā, Beleirā. Pārdodot 566 m2 lielo īpašumu ar 6 guļamistabām, 7 vannasistabām, 1 hektāru lielu pagalmu un privāto skaistumkopšanas salonu, viņa nopelnīja 8 miljonus dolāru.

foto: Vida Press
Beleiras villa.
foto: Vida Press
Beleiras villa.

Bet, kad 37 gadus vecā tenisiste atrodas Eiropā, viņa par savām mājām dēvē salīdzinoši nelielos apartamentus (ar 2 guļamistabām) Parīzē... ar skatu uz Eifeļa torni.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Serēna savos Parīzes apartamentos.

Fitnesa guru

Protams, personīgo treneru algošanai visas slavenības tērē tūkstošiem dolāru. Un, ja esi labākā atlēte, šajā jomā taupīt nedrīkst. Jau 11 gadu Serēna uzticīgi algo treneri Mekiju Šilstounu, pateicas viņam par savu karjeru, dēvē par neatņemamu ģimenes sastāvdaļu un pat uztic salaulātāja lomu pašas kāzās.

foto: Vida Press

Kāzas - 1 000 000 dolāru

Gan Serēna, gan viņas vīrs, portāla Reddit līdzīpašnieks Aleksis Ohanians, ir gana turīgi, lai varētu atļauties savas sapņu kāzas. Mēnesi pēc bērna piedzimšanas (2017. gadā) tās ar viesiem, kuru vidū bija mūziķes Bejonse un Kellija Rolanda, sociālo mediju zvaigzne Kima Kardašjana Vesta u. c., tika svinētas Ņūorleānas Laikmetīgās mākslas centrā un pārim izmaksāja 1 000 000 dolāru. Sīkums – saderināšanās gredzens vien maksāja 2 miljonus, abi laulību gredzeni 3,5 miljonus.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Kāzu kleitas - 3 500 000 dolāru

Kāzās Serēna pārģērbās trīs reizes. Galvenā bija Alexander McQueen princešu stila kleita, otrā – Versace un pirmajai dejai ar vīru – vēl viena Versace kleita, šoreiz – mini.

foto: Vida Press
Serena Williams practice session Friday with her French Coach Patrick Mouratoglou wearing her Large Diamond Wedding Ring and Diamanté Nike Tennis Shoes

Medusmēnesis

Pasaka nebeidzas ar kāzām. Pēc laulību noslēgšanas jaunais pāris devās medusmēnesī uz privātu salu Bahamās (uz kuras var nokļūt tikai ar helikopteru, hidroplānu vai privāto kuģi) un par savu mājvietu izvēlējās villu ar 4 guļamistabām un iespaidīgu skatu uz okeānu. Skaistā skata cena – 35 000 $ nedēļā.

foto: Booking.com/Splash News/ Vida Press

Privāto lidmašīnu īre

Serēna vienmēr ir ceļā – uz tenisa sacensībām vai brīvdienu izbraucienos. Un, tā kā finanses atļauj ieekonomēt laiku, nestāvēt rindās uz lidmašīnu un citām lidostas procedūrām, Viljamsa īrē privātās lidmašīnas. 

foto: Vida Press

Pavārs

Serēnai, kurai uzturs ir neatņemama daļa no gatavošanās sacensībām, personīgais šefpavārs ir nepieciešamība. Kopš 2017. gada tas ir Ēriks Grutka, Ian’s Tropical Grill restorāna īpašnieks un tagad arī Serēnas sabiedrotais mājās un absolūti visos ceļojumos.

foto: CAMERA PRESS/Stewart Mark / Vida Press

Labdarība

Pagājušajā gadā Serēna ir ziedojusi 10 000 dolāru Colin Kaepernick projektam – bezpajumtnieku atbalstam. Viņa ir arī UNICEF, Elton John AIDS Foundation un The HollyRod Foundation atbalstītāja, Nations Goodwill vēstniece un Serena Williams Foundations (izglītības veicināšanas programma) izveidotāja.

foto: CAMERA PRESS/ED/CE / Vida Press

Savs stilists

Atlēte, kura tenisa kortos ir pamanījusies mainīt sporta stila definīcijas un sacensībās piedalīties stilīgos kombinezonos un svārkos, jau vairāku gadu garumā ar stilistes Kesha McLeod palīdzību ir kļuvusi par stila zvaigzni arī uz sarkanajiem paklājiem.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa tenisa kortos un ārpus tiem

gallery icon
68

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa apmeklē karaliskās kāzas "Versace" kleitā

gallery icon
9

Tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas košais grūtnieces stils

Tenisiste Serēna Viljamsa savas pirmās atvases gaidībās

gallery icon
14