foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Šie svārki ir modē šoruden
2019. gada 30. septembris, 06:18

Šie svārki ir modē šoruden

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Daudzpusīgajās modes tendencēs sev piemērotāko nebūs grūti atrast. Atbilstoši aktualitātēm, lūk, modīgākie rudens svārku modeļi!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Asimetrija

Modē atgriežoties asimetriskiem svārkiem, uz tiem neattiecas it nekādi siluetu un krāsu noteikumi. Vienīgais princips ir lakonisms pārējā garderobē, detaļās un atturība krāsās.

foto: REX/ Vida Press

Tekstilmozaīka

Tendencei, kuras motīvs ir ilūzija par dažādu krāsu, rakstu un materiālu sastiķētiem auduma gabaliņiem un kas atgādina vecmāmiņas rokdarbus, tāpat kā asimetriskiem svārkiem atbilst līdzīgi stila principi. Tekstilmozaīkai atstājot vadošās „vijoles” lomu, pārējai garderobei ir jābūt lakoniskai un atturīgai.

foto: Dvora/REX/ Vida Press

Maksi

Gari un plandoši svārki vienā krāsā, drosmīgajām fešionistām – ar apdrukām un spilgtos toņos, ar noteikumu – pašpārliecinātība un attiekšanās no detalizētības. Darba dienās valkājami ar blūzēm un žaketēm, brīvdienās – ar T kreklu, apjomīgu džemperi un sportiskiem apaviem.

foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press

Midi

Pieklājīgais midi garums dažādās tā formās – mūžīgā klasika ar rūtainiem rakstiem un zīmuļa siluetu vai sievišķīgi kupli un bohēmiski viegli. Ievērojot kontrastu harmonijas principus, ja svārki ir apjomīgi, augšdaļas tērpam ir jābūt piegulošam, un otrādi.

foto: REX/ Vida Press

Mini

Rudens būs mini svārkiem bagātīgs. Precīzs modes mērķis: ja mini svārki tiek kombinēti ar apjomīgu džemperi vai pārliela izmēra žaketi, tad – cik daudz ādas ir atklāts, tik daudz ir jāpiesedz. Mini svārki būs praktiska izvēle arī citas sezonas tendences – krāsainu zeķubikšu – demonstrēšanai.

foto: REX/ Vida Press

No ādas

Rudens un ziemas modes tendences paģēr ādas un tās imitācijas izstrādājumus blūžu, kleitu, žakešu un, protams, svārku modeļos. Kamēr augstās modes norma ir tērpties ādas izstrādājumos no galvas līdz kājām, ikdienai piedāvājam ādas roķīgo noskaņu mazināt ar pasteļkrāsām un komplektos ar maigākiem materiāliem, piemēram, mīkstiem adījumiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: MC / SplashNews.com/ Vida Press