foto: instagram.com/belle_lucia/
Vai tā izskatās grūtniece 7. mēnesī? Cilvēki nozākā austrāliešu skaistuli par viņas vēderu
2019. gada 9. jūlijs, 13:28

Vai tā izskatās grūtniece 7. mēnesī? Cilvēki nozākā austrāliešu skaistuli par viņas vēderu

Jauns.lv

Sociālajā tīklā "Instagram" popularitāti iemantojusī austrāliešu skaistule un modele Bella Lusija (22) nesen savu sekotāju priekam publicēja video, kurā parāda savu grūtnieces vēderiņu. Bella raksta, ka ir jau septītajā grūtniecības mēnesī, taču viņas fani pievērsuši uzmanību kādai uzskatāmai niansei - viņas vēders gandrīz nav mainījies. Daļa komentētāju steidz slavēt modeli, ka viņai tik labi izdevies saglabāt savu formu, taču netrūkst arī tādu, kuri skaistuli par to skarbi kritizē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video ar vēderiņu modele publicēja savā privātajā "Instagram" profilā, kurā viņai ir jau 1,4 miljons sekotāju, un tas acumirklī izpelnījās kaudzēm komentāru. Bellas fani nespēja noticēt, vai tiešām tā izskatās sieviete, kura ir septītajā grūtniecības mēnesī.

"Pagaidām esmu pieņēmusies svarā vien par 10 kg. Mīlu savu grūtnieces vēderiņu, un svara pieaugums nav nekas slikts. Nekad nejūtieties vainīgi par to," viņa rakstīja zem video.

foto: instagram.com/belle_lucia/

Video komentāros Bellas sekotāji steidza dalīties ar saviem pieredzes stāstiem. Tur bija gan māmiņu komentāri, kuras arī ir 7. mēnesī, taču viņu ķermenis nebūt neizskatās kā modelei, gan arī skumjas pieredzes par grūtniecību.

foto: instagram.com/belle_lucia/

"Tev ir ļoti interesanta figūra, neticami, cik mazs tev ir vēders. Nespēju noticēt, ka cilvēki ir tik atšķirīgi," rakstīja kāds komentētājs.

"Nekas tāds mūžā nav redzēts. Mans vēders tā izskatījās trešajā mēnesī. Tu esi perfekta," vēstīja cits komentārs.

Neraugoties uz daudzajām uzslavām, modelei nācies saskarties arī ar īstu negāciju straumi, viņa pastāstījusi portālam Daily Star Online. Komentētāji esot pamatīgi izsmējuši viņas vēderu, nosaucot to ne vien par "neīstu", bet pat bīstamu zīdaiņa veselībai un dzīvībai. 

foto: instagram.com/belle_lucia/

"Cilvēki sāka mani vainot, ka es izliekos un patiesībā nemaz neesmu stāvoklī. Viņi uzskatot, ka mazulis vairs neesot dzīvs. Biju satriekta, kad kāda māmiņa uzrakstīja, ka esmu slikts piemērs citām sievietēm, jo neesmu pietiekami apaļa. Citi savukārt komentēja, ka nomērdēšu mazuli, jo esmu slima," cilvēku nežēlīgo attieksmi atklāj modele.

foto: instagram.com/belle_lucia/

Par spīti negācijām, Bella cenšas raudzīties uz šo pieredzi no gaišās puses - viņa saņēmusi arī neskaitāmus atbalstošus komentārus, un labo vārdu bijis daudz vairāk. 

Austrāliešu modeles Bellas Lusijas skaistais gaidību laiks

gallery icon
9
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas