foto: MD/EXPRESS SYNDICATION / MEGA / Vida Press
Hercogieņu Ketrīnas un Meganas iecienītās pilnzoles kurpes tagad var nopirkt par 74 dolāriem
Hercogiene Ketrīna.
2019. gada 31. maijs, 06:29

Hercogieņu Ketrīnas un Meganas iecienītās pilnzoles kurpes tagad var nopirkt par 74 dolāriem

Jauns.lv

Atklājot savu dārzu „Back to Nature”, Kembridžas hercogienei Ketrīnai kājās bija vasaras kurpes ar pilno zoli. Modes pētnieki zina teikt, ka tās ir spāņu zīmola „Castañer” ražojums. Pērn Austrālijas vizītes laikā, šī paša zīmola, bet citas krāsas, kurpes bija izvēlējusies arī Saseksas hercogiene Megana.

foto: MD/EXPRESS SYNDICATION / MEGA / Vida Press
Hercogiene Ketrīna.

Daudzu ļoti gaidītās Čelsijas ziedu izstādes laikā savu dārzu „Back to Nature” skatītāju vērtējumam nodeva arī Kembridžas hercogiene Ketrīna. Viņa to iekopusi kopā ar savas jomas labākajiem speciālistiem. Atklāšanas ceremoniju pagodināja arī karaliene Elizabete II.

Hercogiene Ketrīna un apavi ar pilno zoli

gallery icon
47

Sagaidot prominentos viesus, Kembridžas hercogiene Ketrīna bija ģērbusies modes nama „Erdem” kleitā ar ziedu apdruku, bet kājās apāvusi spāņu zīmola „Castañer” vasaras kurpes uz pilnās zoles.

Elizabete II, princis Viljams un hercogiene Ketrīna Čelsijas ziedu izstādē

gallery icon
12

Lai gan vairākkārt dzirdēts, ka apavi uz pilnās zoles ļoti nepatīkot karalienei, Ketrīna šādas kurpes ir ļoti iecienījusi neformālākiem pasākumiem, vai reizēs, kad jābūt fiziski aktīvai. Kā, piemēram, dodoties pie dabas kopā ar bērniem.

foto: Ekrānuzņēmums

Modes pētnieki izdibinājuši, ka zīmola „Castañer” apavi, kādi nesen bija kājās Ketrīnai, šobrīd ir pārdošanā ar atlaidi. Kurpes, kuru iepriekšējā cena bija 92 dolāri, tagad nopērkamas par 74 dolāriem. Tiesa, Ketrīnai kājās redzētajam apavu modelim nav piemērota atlaide. Tas maksā 138 dolārus.

foto: Ekrānuzņēmums

Zinot to, ka apģērbi un aksesuāri, kas redzēti hercogienēm Ketrīnai vai Meganai, pazūd no veikalu plauktiem vēja ātrumā, šos apavus vajadzētu izpirkt vēl ātrāk. Jo „Castañer” vasaras kurpes par ērtām un stilīgām atzinusi ne tikai Ketrīna. Pērn kopā ar vīru princi Hariju apmeklējot Bondai pludmalē Austrālijā, tādu pašu kurpju modeli bija apāvusi arī Saseksas hercogiene Megana. Viņa melnbaltajam tērpam pieskaņojusi melnas „Castañer” kurpes uz pilnās zoles.

foto: Matrix / MEGA / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla pērn karaliskās vizītes laikā Austrālijā.

Spāņu zīmols kurpes ar pītu pilno zoli ražo jau kopš aizvadītā gadsimta divdesmitajiem gadiem. Stilisti apgalvo, ka tās piestāvēs praktiski visam, kas atrodams dāmu vasaras garderobē. Vai tās būtu maksi kleitas, midi garuma svārki, vai šorti un džinsi.

foto: action press/ Vida Press
Arī hercogiene Megana iecienījusi šādus apavus.
foto: Ekrānuzņēmums
foto: Ekrānuzņēmums
foto: Ekrānuzņēmums