foto: Express Syndication / MEGA / Vida Press
38 gadu vecumā pirmo reizi apprecējusies karalienes Elizabetes II brālēna meita
Lēdija Gabriela Vindzore un Tomass Kingstons kāzu dienā.
2019. gada 20. maijs, 16:30

38 gadu vecumā pirmo reizi apprecējusies karalienes Elizabetes II brālēna meita

Jauns.lv

Aizvadītajā sestdienā kāzas svinēja lēdija Gabriela Vindzore un viņas līgavainis finansists Tomass Kingstons. Ceremoniju apmeklējusi arī Anglijas karaliene Elizabete II un citi karaliskās ģimenes pārstāvji. Lēdija Gabriela ir karalienes brālēna Kentas prinča Maikla meita.

Lēdijas Gabrielas Vindzores un Tomasa Kingstona kāzas

gallery icon
95

Lēdijai Gabrielai Vindzorei ir 38 gadi, un šīs ir viņas pirmās laulības. Kentas prinča un princeses meitas izredzētais ir finansists Tomass Kingstons. Jaunais pāris par saderināšanos paziņoja aizvadītā gada septembrī.

Laulību ceremonija notika Svētā Džordža kapelā Vindzorā, kur pērn viens otram jāvārdu teica arī princis Harijs ar Meganu Mārklu un princese Eiženija ar Džeku Brūskbenku. Uz lēdijas Gabrielas Vindzores kāzu ceremoniju ieradās arī pati Anglijas karaliene Elizabete II ar dzīvesbiedru Edinburgas hercogu princi Filipu. Gabriela ir tuva radiniece Viņas Majestātei - līgavas tēvs ir karalienes brālēns Kentas princis Maikls.

Lēdiju Gabrielu pie altāra veda viņas tētis. Savai kāzu dienai līgava izvēlējusies modes nama „Luisa Beccria” darinātu mežģīņu kleitu ar garu šlepi un garu gaisīgu plīvuru.

Pozējot fotogrāfiem uz svētā Džordža kapelas kāpnēm, lēdija Gabriela izskatījās ļoti satraukusies, savukārt līgavainis Tomass neizrādīja ne mazākā primskāzu stresa.

Kāzas ar savu klātbūtni pagodināja ne tikai karaliene ar dzīvesbiedru, bet arī Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu, Džeimss Midltons ar draudzeni, Kerola un Maikls Midltoni, princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci, princis Endrū, princis Edvards, Sāra Fērgusone, kā arī princese Anna. Kembridžas hercogu pāris Viljams un Ketrīna kāzas neapmeklēja, taču uz svinībām bija ieradies princis Harijs, tiesa, bez dzīvesbiedres Meganas.

foto: Express Syndication / MEGA / Vida Press
Karaliene Elizabete II ar mazdēlu princi Hariju.

Kā informē izdevums „Express”, šīs ir jau trešās karaliskās kāzas, kas gada laikā svinētas Vindzoras pilī. Pirms gada Svētā Džordža kapelā viens otram jāvārdu teica princis Harijs un bijusī aktrise Megana Mārkla. Savukārt rudenī šajā kapelā salaulājās princese Eiženija un Džeks Brūksbeks.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu.

Agrāk, kad lēdija Gabriela vēl bija studente, viņu vienoja romantiskas attiecības ar reportieri Ātišu Tasīru. Pāris bija kopā trīs gadus. Kā atzinies pats žurnālists vienā no nesenām publikācijām izdevumā „Vanity Fair”, attiecības ar Gabrielu nav bijušas vienkāršas.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Līgavas vecāki Kentas princis ar princesi.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon
58

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon
20