foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Saseksas hercogpārim Harijam un Meganai jaunajās mājās nav sava personāla
Princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana ar dēlu Ārčiju.
2019. gada 16. maijs, 06:30

Saseksas hercogpārim Harijam un Meganai jaunajās mājās nav sava personāla

Jauns.lv

Kā lasām pasakās un zinām pēc prinča Čārlza dzīvesveida, karaļnama pārstāvim parasti ir virkne kalpotāju: pavāri, istabenes, palīgi dzīvnieku apkopšanā un vismaz viens cilvēks, kurš atbild par regulāru jaunumu publiskošanu „Instagram” kontā. Taču prinča Harija un viņa sievas Meganas ikdiena ir nedaudz atšķirīga no tā. Viņiem Frogmoras kotedžā neesot nolīgta apkalpotāju svīta.

Saskaņā ar izdevuma „Daily Mail” rīcībā esošo informāciju, princim Harijam un Saseksas hercogienei Meganai jaunajās ģimenes mājās Frogmoras kotedžā Vindzorā neesot nolīgts personāls, kas palīdz ikdienas solī. Tā vietā jaunie vecāki paļaujas uz jaunā prinča Ārčija vecmāmiņas Dorijas Reglendas laipni piedāvāto palīdzību.

foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Frogmoras kotedža.

„Viņiem pagaidām vēl nav auklītes vai personāla komandas, un nav arī sava šefpavāra,” kāds zinātājs norādījis karaļnama ziņu apskatniecei Keitija Nikolai.

Meganas mamma Dorija Reglenda Frogmoras kotedžā dzīvojot jau vairākas nedēļas. Saseksas hercogu pāra paziņa izteicies, ka Dorija šobrīd jaunajam pārim esot „absolūti nepieciešama”. Harijam nākas doties pildīt oficiālos pienākumus, un viņš bērna kopšanas atvaļinājuma laikā nevar būt katru dienu līdzās Meganai.

foto: MEGA / Vida Press
Harijs un Megana iepazīstina karalieni un viņas vīru ar jaunāko mazmazbērnu. Pagaidām jaunā ģimene nav algojusi Ārčijam auklīti. Vislielākais palīgs ikdienas solī ir Meganas mamma Dorija Reglenda.

Pirms Ārčija nākšanas pasaulē klīda visdažādākās baumas. Daži mēļoja, ka Harijs un Megana būšot ļoti netradicionāli sava personāla izvēlē. Tenkoja, ka jaunā ģimene algošot auklīti no Amerikas vai pat aukli-vīrieti. Pagaidām neviena no šīm runām nav apstiprinājusies. Tieši pretēji. Tā vien šķiet, ka mazajam Ārčijam pirmajās mūža nedēļās ir absolūti normāli dzīves apstākļi, tieši tādi, kādus vecāki vēlējušies bērnam nodrošināt. Mazulim nav nedz titula, nedz sava apkalpojošā personāla. Vismaz pagaidām.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Britu karaļnamam pietuvinātas personas izteikušās, ka tas, ka pils oficiālajā paziņojumā bija pieminēta Reglendas kundze, ir būtisks pavērsiens. Tā, visticamāk, kalpojusi kā zīme visiem, ka omīte Dorija būs nozīmīga Ārčija dzīves sastāvdaļa, neatkarīgi no tā, vai to paredz protokols.

2019. gads. Princis Harijs vizītē Nīderlandē sāk saņemt pirmās Ārčijam domātās dāvaniņas

gallery icon
13

„Hercogienes māte Dorija Reglenda, kas ir ārkārtīgi priecīga par sava pirmā mazbērna piedzimšanu, ir kopā ar Viņas Augstībām Frogmoras kotedžā,” bija vēstīts oficiālajā paziņojumā par Meganas un Harija pirmdzimtā nākšanu pasaulē.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Šobrīd Dorija ir vienīgā no karaliskās ģimenes, kura diendienā pavada laiku kopā ar mazo Ārčiju, kurš ir septītais rindā uz Lielbritānijas troni.

Viesojoties TV šovā „Good Morning America”, karaļnama eksperts Omids Skombijs norādījis, ka princis Čārlzs vēl pat nav saticis savu jaunāko mazbērnu. Savukārt karaliene Elizabete II un viņas vīrs Edinburgas hercogs princis Filips ar jaunāko mazmazbērnu iepazinās divas dienas pēc mazuļa nākšanas pasaulē. Tas notika dienā, kad Saseksas hercogu pāris oficiālā fotosesijā atrādīja dēliņu preses fotogrāfiem.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto.

gallery icon
3

„Ārčija pirmā nedēļa mājās ar mammu un tēti bija klusa, viņi vēlējās šo ļoti personisko laiku kopā ar jaundzimušo,” paskaidrojis Skombijs. „Savukārt šonedēļ ir apmeklētāju laiks.”

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123