foto: Splash News/ Vida Press
Breds Pits bijušajai sievai Dženiferai Anistonei dzimšanas dienā pasniedzis 79 miljonus vērtu dāvanu
Breds Pits un Dženifera Anistone Kannu kinofestivālā 2004. gadā.
2019. gada 9. maijs, 06:16

Breds Pits bijušajai sievai Dženiferai Anistonei dzimšanas dienā pasniedzis 79 miljonus vērtu dāvanu

Jauns.lv

Aktiera Breda Pita un viņa bijušās sievas aktrises Dženiferas Anistones draudzīgās attiecības sasniegušas nebijušus augstumus. Šā gada februārī Pits bija aicināto viesu vidū Anistones 50. dzimšanas dienas ballītē. Tikai tagad portāla MSN rīcībā nonākusi informācija, ka aktieris bijušajai sievai jubilejā pasniedzis 79 miljonus dolāru vērtu dāvanu!

2005. gadā pēc nepilnu piecu gadu kopdzīves Breds Pits un Dženifera Anistone šķīra laulību. Lai gan daudzu gadu garumā klīdušas runas, ka Andželina Džolija izjaukusi šo laulību (Pits to vienmēr noliedzis, norādot, ka abu romāns iesācies, kad viņš jau bijis brīvs vīrietis), allaž kāds apliecinājis, ka Pitam aizvien ir siltas jūtas pret bijušo sievu. Savukārt tagad, kad abi ir no attiecībām brīvi cilvēki, runā, ka viņi varētu atjaunot romantiskās attiecības un atkal kļūt par pāri...

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon
23

2018. gada sākumā Dženifera Anistone šķīra laulību ar aktieri, producentu un scenāristu Džastinu Terū, taču daudziem bija liels pārsteigums, kad Breds Pits šā gada februārī ieradās uz Dženiferas 50. dzimšanas dienas svinībām.

Un tikai tagad atklāts, kādu dāvanu viņš pasniedzis bijušajai sievai apaļajā jubilejā.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Pārdošanā bija pieejama māja Beverlihilsā, kur savulaik Breds un Dženifera dzīvoja, kad bija precējušies. Anistonei tuvi cilvēki apliecinājuši - Dženifera ļoti pārdzīvojusi, ka pēc šķiršanās pieņemts lēmums māju pārdot. „Sapņu mājas zaudēšana tikai vairoja šķiršanās sāpes. Viņa ļoti nožēloja, ka nav izpirkusi Breda daļu,” izteicies kāds vārdā nenosaukts aktrises paziņa.

foto: STEWART COOK/REX/ Vida Press
Māja Beverlihilsā, kur laulības laikā dzīvoja Breds Pits un Dženifera Anistone.

Tuvojoties Dženiferas 50. dzimšanas dienai, Breds Pits izdibinājis, ka māja tobrīd ir pārdošanā un iztērējis 79 miljonus ASV dolāru, lai to nopirktu un pasniegtu kā dāvanu bijušajai sievai dzimšanas dienā.

Modele Kaprisa Burē ir pārliecināta, ka Breds un Dženifera ir „perfekts pāris”.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Modele Kaprisa Burē.

Viņa publiski apliecinājusi, ka ir savulaik personīgi tikusies gan ar Andželinu Džoliju, gan Bredu Pitu, un aktrisi nosaukusi par „briesmīgu maitu”.

47 gadus vecā modele savulaik pusdienojusi gan ar Džoliju, gan Pitu, bet kopā ar Džoliju pavadīto laiku Burē atceras kā „neērtu”, jo abām nav izdevies uzsākt sarunu.

Sarunā ar izdevumu „New Magazine” Kaprisa paudusi savu personīgo viedokli, norādot, ka Pits vienmēr bijis „Anistones cilvēks”, bet nav bijis piemērots partneris 43 gadus vecajai Džolijai.

Andželina Džolija filmas "Melnā burve Malefisenta" pirmizrādē

Filmas „Melnā burve Malefisenta” pirmizrādes vakarā dzīslas acīmredzami izspiedās ne tikai uz Andželinas Džolijas plaukstu virspuses, bet arī uz izteikti ...

gallery icon
9

„Es ar katru no viņiem pusdienoju atsevišķi, bet neatceros, vai viņi tolaik jau bija precēti,” norāda modele.

„Breds bija brīnišķīgs, Andželina bija maita. Viņa visu vakaru tā arī nepateica neviena vārda. Viņa tur sēdēja un vērās tukšumā.”

Pits un Džolija "Malefisentas" pirmizrādē

Breds Pits un Andželina Džolija apmeklē filmas „Melnā feja Malefisenta” pirmizrādes vakaru Losandželosā

gallery icon
19

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35