Dāvids: Pavasara aktualitāte - Urbānais šiks
2019. gada 21. maijs, 06:05

Dāvids: Pavasara aktualitāte - Urbānais šiks

Karlīna Timofejeva

Minimālisms komplektā ar funkcionālismu un militāru noskaņu ir sezonas androgīna tēla aktualitāte.

Modes dizainera Dāvida padomi, kā ievērot tendenci un nepazaudēt sievišķību.

Cellbes.lv atradumi

Cellbes.lv, Bikses, 27,95 EUR

Džinsa bikses jānomaina pret haki krāsas militāra rakstura biksēm, kuras funkcionalitātes pastiprināšanai papildinātas ar kabatām, bet piegulošais piegriezums akcentēs skaistās kājas un tādējādi, protams, sievišķību.

foto: Publicitātes

Kombinezons ir sezonas modes noskaņas galvenais izstrādājums, kurā apvienojas praktiskums un daudzpusīgums. Relaksēti brīvs piegriezums, sievišķībai akcentējams ar jostu, valkājams ar sportiskiem apaviem, dumpinieciskiem zābakiem un augstpapēžu kurpēm.

foto: Publicitātes

Pavasarī neiztikt bez vieglām virsdrēbēm un žaketēm. Ādas vai džinsa jakas vietā ieteicamas parkas vai sievišķībai – piegulošas žaketes, kurās ievērota sezonas aktualitāte, tās ir universālā smilškrāsā un ar militāru raksturu.

foto: Publicitātes

Trencis ir ne tikai utilitārā stila aktuālais izstrādājums, bet arī katras sievietes garderobes bāzes apģērbs. Tas glaimo augumam, ir praktisks, elegants un ilgtermiņa klasika, kura no modes neizies nekad.

foto: Publicitātes

Kreklkleitas ar daudzskaitlīgu pogu rindu un apkaklīti būs veids, kā vīrišķīgajai un androgīnajai tendencei piešķirt sievišķības dzirksti.

foto: Publicitātes

Svārku sievišķīgais piegriezums līdzsvaros materiāla raupjo estētiku, bet pogu detaļas un rāvējslēdzēji demonstrēs militāri utilitāro stilu. Balanss!

foto: Publicitātes

Cellbes.lv, Tops, 14,95 EUR
Šāds universāls, praktiski jebkuram garderobes komplektam piestāvošs krekls piešķirs tēlam relaksētu un vienlaikus ikdienišķu iespaidu. Un, protams, materiāls, kas atgādina labi pavalkātu izstrādājumu, piedod tik nepieciešamo raupjuma, grandžīguma elementu.

foto: Publicitātes

Cellbes.lv pieejams liels sortiments un plašs izmēru klāsts no 34. līdz 64. izmēram.

foto: Kristin Callahan/ACE Pictures / / Vida Press
Modeles Adriana Lima un Džozefīne Skrīvere.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Cellbes.lv