Dāvids: pavasara aktualitāte - sievišķīga romantika
2019. gada 10. maijs, 06:05

Dāvids: pavasara aktualitāte - sievišķīga romantika

Karlīna Timofejeva

Gada saulainākajai sezonai iestājoties, rodas nepārvarama vēlme atbrīvoties no tumšām un formās smagnējām drēbēm. Un, kā nosaka modes metropolēs dzimušās vadošās stila tendences, šāds romantiskais noskaņojums ir aktualitāte numur viens.

Tas nozīmē, izvēle ir par labu liriskiem (galvenokārt ziedu) rakstiem, maigiem pasteļtoņiem, viegliem un ēteriskiem audumiem, relaksētiem siluetiem un pierādījumam, ka 21. gadsimta visu varošā, spēcīgā sieviete spēj būt arī maiga, romantiska un sievišķīga. Modes dizainers Dāvids skaidro, ko valkāt un kā valkāt!

Efektīgi

Pašām drosmīgākajām fešionistām ieteicams uzdrošināties romantisko modes tendenci likt lietā viscaur koptēlā. Tas nozīmē – izvēlēties ziedu rakstus, mežģīnes, volānu un bantīšu detaļas tādos izstrādājumos kā mēteļos, kostīmos un kleitās.

foto: CAMERA PRESS/James Peltekian / Vida Press
Žurnāliste, rakstniece, stila ikona Aleksa Čanga.

Noskaņas pastiprināšanai komplektēt ar līdzīgi spilgtu krāsu vai rakstu kurpēm un somiņām. No galvas līdz kājām!

Cellbes.lv atradumi

foto: Publicitātes

Cellbes.lv, Jaka, 54,95 EUR
Mētelis – dūmakaini rozā nokrāsā un darināts no mežģīnes atgādinoša auduma – ne tikai vēstīs par sievišķību, bet arī par valkātājas izdomu un atraktivitāti.

foto: Publicitātes

Cellbes.lv, Kleita, 69,95 EUR
Pēc taustes patīkams maigums, apdruka kā mākslinieka darba fragments, neierasts piegriezums – tie visi ir īstenas romantiķes stila ieroči.

foto: Publicitātes
foto: Publicitātes

Cellbes.lv, Bikses, 31,95 EUR
Nevajag baidīties, bet gan romantiskā tēla ietvaros droši miksēt dažādas krāsas un dažādus rakstu stilus. Ērtākais komplekta paņēmiens ir izvēlēties apģērbu vienā vai līdzīgā tonālā gammā vai tik vien kā mazu detaļu – ar saskaņotām ziedu lapu krāsām.

Akcents

foto: Stefano Costantino / MEGA / Vida Press
Piesardzīgāka un atturīgāka tēmas apspēle būs, izvēloties tikai vienu, kaut nelielu sievišķīgu un romantisku tērpa detaļu.

Piesardzīgāka un atturīgāka tēmas apspēle būs, izvēloties tikai vienu, kaut nelielu sievišķīgu un romantisku tērpa detaļu. Ja krāšņi svārki un bikses, šķiet, pārāk efektīgi, pietiks ar somiņu, kurpēm, matu sprādzi vai skaistu lakatiņu ap kaklu. Tikmēr pārējais apģērbs var būt gan spilgts, gan lakoniski atturīgs, gan stilā kontrastējošs.

Cellbes atradumi

foto: Publicitātes

Cellbes.lv Zābaki, 44,95 EUR
Formā granžīgi un dumpinieciski, rakstos sievišķīgi – šādi zābaki ir ārkārtīgi universāli. Nēsājami ar kontrastējoši poētiskām kleitām, sportiskām un ikdienišķām biksēm, un sava dumpinieciskā rakstura dēļ ļaus izvairīties no klišejiskiem sievišķības stereotipiem.

foto: Publicitātes

Cellbes.lv, Teniskurpes Lea, 44,95 EUR
Klusa un atturīga versija sievišķības slavināšanai – aizvien modīgi sportiski apavi, maigas krāsas.

foto: Publicitātes

Cellbes.lv, kaklarota, 14,95 EUR
Visi modes speciālisti zina, ka velns ir detaļās – pat tik smalkās un sīkās kā kaklarotas.

foto: Publicitātes

Cellbes.lv, Šalle, 21,95 EUR
Ap kaklu, ap matiem apsieta vai izmantota kā rokassomas dekors – ar šallēm un lakatiņiem meistarīgi un daudzpusīgi ir iespējams visatturīgāko tērpu padarīt par stila zvaigzni.

Cellbes.lv pieejams liels apģērbu, apavu un aksesuāru sortiments. Ar plašu izmēru klāstu, sākot no 34. līdz 64. izmēram.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Cellbes.lv