foto: AdditionElle.com/MEGA / Vida Press
Formīgā modele Ešlija Grehema izrāda savas satriecošās formas jaunajā apakšveļas kolekcijā
Modele Ešlija Grehema.
2019. gada 25. marts, 05:44

Formīgā modele Ešlija Grehema izrāda savas satriecošās formas jaunajā apakšveļas kolekcijā

Jauns.lv

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema (31) lepojas ar savām sievišķīgajām formām (Nedomā, ka viņa nevingro! Vingro gan!) un iedvesmo arī citas sievietes pieņemt katrai savu augumu. Grehemai ir 8.2 miljoni sekotāju sociālajos tīklos.

Ešlija Grehema piesaka kliedzošu „kliedzošu, krāšņu un neko neslēpjošu” apakšveļas kolekciju

gallery icon
16

Sadarbībā ar apakšveļas zīmolu „Addition Elle” modele Ešlija Grehema izdevusi jaunu juteklisku apakšveļas kolekciju. Arī šī reize nav izņēmums un TV šova „America’s Next Top Model” žūrijas pārstāve pati demonstrē glītos veļas komplektus.

Jaunajā pavasara kolekcijā atrodami ne tikai apakšveļas komplekti, bet arī naktstērpi un halātiņi.

Kolekcija, ko modele izstrādājusi kopā ar kanādiešu zīmolu, ir jau pieejama veikalos. „„Addition Elle” ar prieku turpina sadarbību ar Ešliju,” norādījis zīmola prezidents Džonatons Ficdžeralds.

„Viņas pašpārliecinātība par savu ķermeni un starptautiskā atpazīstamība nevainojami saskan ar zīmola „Adition Elle” vēstījumu par pārliecinātību.”

Reklamējot savu jaunāko kolekciju sociālajos tīklos, pati Ešlija raksta: „Man patīk apakšveļa, kas līdzinās man pašai... kliedzoša un krāšņa, un neko neslēpjoša.”

Citu sieviešu iedvesmošana mīlēt un novērtēt savu ķermeni ir kļuvusi par Ešlijas misiju. Tā kā viņa ir viena no vadošajām lielo izmēru modelēm pasaulē, Ešlijas teiktajā sabiedrība ieklausās, vai vismaz sāk to darīt.

„Par to ir jāturpina runāt,” par sevis pieņemšanu norādījusi Ešlija. „Es vienmēr esmu ticējusi, ka ādas krāsa nav pieskaitāma modes tendencēm, ka vecums nav modes tendence un mans izmērs arī nav modes tendence.”

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

gallery icon
12

Ešlija Grehema ir tāda sieviete, kuru modes industrija nekad nav gaidījusi, bet kura spējusi gūt lielus panākumus par spīti modes industrijas iesīkstējušajiem uzskatiem.

Viņa ir pirmā lielo izmēru modele, kuras fotogrāfija jebkad rotājusi prestižā izdevuma „Sports Illustrated” vāku.

Ešlija Grehema ar mammu Lindu

Modele Ešlija Grehema kopā ar mammu Lindu reklamē peldkostīmus.

gallery icon
8

Lai gan tagad modes skatēs aizvien vairāk parādās arī tērpi kuplāku ķermeņa formu sievietēm, kalsnuma kults joprojām ir ļoti spēcīgs. Kad žurnāla „Harper’s Bazaar” veidotāji vēlējušies savai fotosesijai Ešliju ieģērbt kādā no dizaineru 2018. gada rudens/ziemas kolekcijas tērpiem, un palūguši izgatavot pasūtījumu pēc Ešlijas izmēriem, atsaucību viņi nav sagaidījuši.

Vieni izbrīnā iepletuši acis par šādu priekšlikumu, citi atrunājušies, ka esot pārāk aizņemti, lai tobrīd darinātu kaut ko atšķirīgu no standarta izmēriem. Lielākoties tie ir britu 6.-8. izmēra (34.-36. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas) apģērbi, lai gan britu sieviešu vidējais izmērs ir 16. (44. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas).

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija.

gallery icon
7

Taču nav nekā spēcīgāka par pašpārliecinātu sievieti, kas apzinās savu skaistumu. Šī 31 gadus vecā modele izveidojusi multi miljonus vērtu karjeru. Un tas viss, pateicoties viņas ķermeņa formām. Ešlija aizvien ir apņēmības pilna mainīt modes industriju. Un industrijai ar viņu nākas rēķināties.

Ešlija Grehema apakšveļas zīmola „Addition Elle” reklāmas kampaņā

Lielo izmēru modele Ešlija grehema jau vairākus gadus sadarbojas ar apakšveļas zīmolu „Addition Elle”, kas ražo skaistu apakšveļu nestandarta izmēra ...

gallery icon
10

Ešlija Grehema un Heilija Klausone reklamē jaunāko „Sports Illustrated” izdevumu

„Kad iepazīstinām ar Heiliju Heiliju Klausoni (attēlā pa kreisi) mēs taču nesakām – ‘Lūk, šī ir kārnā meitene Heilija un ...

gallery icon
19

Ešlija Grehema reklamē savu jaunāko apakšveļas kolekciju

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema, kas nēsā 46. izmeŗa drēbes, nesen izdevusi apakšveļas kolekciju formīgām sievietēm. Tādām pašām kā viņa!

gallery icon
4