foto: Publicitātes foto
Reserved "Premium" kolekcija – pavasara jaunumi
2019. gada 6. marts, 05:30

Reserved "Premium" kolekcija – pavasara jaunumi

Jauns.lv

Kolekcija veidota no viegliem materiāliem, piegriezumos nedaudz ar avangarda piesitienu, bagātīga ar pārsteidzošiem dizaina risinājumiem, bet tajā pašā laikā balstīta uz klasiskām formām un saskaņā ar tendencēm uz ekoloģiskumu. Vēlamies iepazīstināt ar Reserved "Premium" kolekciju, kas radīta tiem, kuri savā ikdienas apģērbā novērtē piegriezumus, kas nekad neiziet no modes.

Sekojot "Premium" rudens kolekcijas veiksmei, Reserved piedāvā tās turpinājumu. Jaunajā sezonā līnija kļūst košāka un svaigāka, iegūstot vieglumu gan piegriezumos, gan krāsu paletē. Universālās krāsas, piemēram, melnā, baltā un bēšā, tiek papildinātas ar spilgti zilo, gaiši zaļajiem un spilgti rozā toņiem. Rakstu vietā tiek izmantoti dažādi materiāli un auduma faktūras: adītas svītras, spīdīgs satīns vai nedaudz spīdīgs uzvalka/kostīma audums. Klasiskie piegriezumi Reserved interpretācijā nekad nav garlaicīgi. Pārsteidzoša ir kreklkleita, kuras abas puses ir sasietas pa diagonāli, dziļš izgriezums pagarinātā vestē, kostīms smilšu krāsas tonī ar adītiem elementiem, kas ir ideāli piemērots dažādu slāņu veidošanai. 

Kolekcijas pavadošie aksesuāri – komforts un ģeometrija. Sandales bez papēžiem, ievelkamas kurpes no perforētas ādas, laiviņas ar zemu trīsstūrveida papēdi vai kontrastējošas pilnas zoles augstpapēžu kurpes. Viegli auskari (ar marmora faktūras elementiem vai lielām, caurspīdīgām stīpām). Ērtas un noderīgas somas, kas izgatavotas no vieglas zamšādas. Pateicoties oriģinālajām formām, tās atbilst mūsdienu modes tendencēm. 

Reserved "Premium" kolekcija

gallery icon
32

Vīriešiem veltītā Reserved "Premium" kolekcijas līnija apvieno divas modes tendences: ikdienas un sportisko stilu. Kolekcijā redzēsiet gan klasiski bēšu trenci ar saskanīgiem krekliem un "chino" stila biksēm, gan polo kreklus, divrindu aizdares jakas ar kapuci un viegla adījuma sportiskus džemperus. Kolekcijā ir pamanāma spēle ar proporcijām: mazas apkakles, saīsināti mēteļi ar sašaurinātu lejasdaļu, kas uzsver nēsātāja formu. 

Reserved "Premium" kolekcijas modeļos izmantotie materiāli spēlē lielu lomu: organiskā kokvilna, poliesters no pārstrādātām plastmasas pudelēm un "tencel™". Jaunums ir "EcoVero™" sertificētā organiskā viskoze. Tā ir pieejama satīna veidā, kā arī kombinācijā ar linu. Merino vilna džemperos, vilnas un kašmira sajaukums uzvalkos/kostīmos, kā arī smalkšķiedras kokvilna t-kreklos.

Reserved "Premium" kolekcija ir ne tikai par universāliem piegriezumiem, bet arī par kvalitāti, kas ļaus apģērbu izbaudīt ilgāk. www.reserved.com

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Reserved.