foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dejotāju Valdi Škutānu atstājusi sieva - viņa pārceļas uz Bali
Valdis un Alise 2016. gadā Liepājā, "Prāta vētras" koncertā.
2019. gada 24. janvāris, 11:40

Dejotāju Valdi Škutānu atstājusi sieva - viņa pārceļas uz Bali

Žurnāls "Kas Jauns"

Šovbiznesa aprindās mēļo, ka krīze ir dejotāja Valda Škutāna un pasākumu rīkotājas Alises Kolosovas-Škutānes laulībā, raksta žurnāls "Kas Jauns". Kamēr Škutāns vada Salaspils kultūras dzīvi, viņa sievas dienas jau kopš rudens paiet Indonēzijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dejotāju pāris Alise un Valdis gredzenus mija 2015. gada vasarā – pēc vairāk nekā triju gadu kopābūšanas slepus apprecējās Maltā. Tikai divu liecinieku klātbūtnē, bet pāra ģimene un tuvākie draugi par laulībām uzzināja pēc notikuma.

Valdis Škutāns no ballīšu lauvas līdz tievētājam

Savulaik Valdis Škutāns bija ballīšu lauva, tad izdomāja, ka grib ceļot un uzaudzēja pamatīgu svaru, bet tagad viņš ar lieko ...

gallery icon
22

Lēmumu par mazām, intīmām kāzām ārpus Latvijas viņi pieņēmuši, jo vairāk par visu šajā dienā Alise vēlējusies nejusties kā darbā. Ģimenes dzīvi Škutāns un Kolosova vadīja izsmalcinātā privātmājā Babītē, ko jaunā ģimene iegādājusies kopīgi.

Sporta deju dejotājs Valdis Škutāns kopš 2017. gada nogales pilda Salaspils kultūras nama direktora amata pienākumus, bet viņa sieva nodarbojas ar kāzu un citu pasākumu rīkošanu – ir SIA "Alise Kolosova Event Planning" īpašniece.

Valda Škutāna un viņa sievas Alises iespaidi Maldivu salās

gallery icon
10

Bildinājums Kostarikas džungļos, kāzas Maltā, Valda dzimšanas dienas svinēšana Maldīvu salās – ar eksotiskiem ārzemju izbraucieniem pāris lepojās itin bieži. Taču nu sociālajos tīklos jau kādu laiku Alise atrādās bez sava vīra.

Liek bildes no atpūtas Indonēzijā, arī sociālajos tīklos norādījusi, ka darbojas gan Rīgā, gan Bali, kur arī nodarbojas ar pasākumu un kāzu organizēšanu.

Tālajā Indonēzijā, kur Kolosova uzturas jau kopš aizvadītā gada oktobra, viņu apciemojusi māsa, kā arī draudzene – bijušo Valsts prezidentu Vairas Vīķes-Freibergas un Valda Zatlera kādreizējā padomniece, juriste Sandra Sondore-Kukule –, taču no vīra – ne miņas, ne ziņas. Iespējams jau, ka Valdim cītīgi jāstrādā Salaspils kultūras labā, taču arī Alises skaisto un romantisko bilžu komentāros, ko apjūsmo neskaitāmi daiļavas draugi un paziņas, vīra komplimenti neparādās. Vai tiešām laulībai pienācis gals?

Runas par iespējamo Kolosovas un Škutāna laulības krīzi Rīgas smalkajās aprindās izskanēja jau aptuveni pirms gada, kad Valda sieva aizvien biežāk runāja par pārcelšanos uz Bali un pat pārdeva savu smalko apvidus auto, neslēpjot, ka materiālā pasaule viņai sākusi šķist nesaistoša.

Valdis Škutāns ar sievu "Prāta vētras" koncertā

Deju pasniedzējs Valdis Škutāns ar sievu Alisi Kolosovu-Škutāni “Prāta vētras” koncertā Jelgavā 2015. gada 25. jūlijā.

gallery icon
8

Bildēs, ko tagad, jau ceturto mēnesi uzturoties Bali, sociālajos tīklos publisko Škutāna dzīvesbiedre, viņa izskatās laimīga un harmoniska. Arī pavadošie teksti liecina, ka daiļā pasākumu organizatore ir atradusi savu laimes zemi.

Citas interesantākās ziņas lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās