1dienas
19stundas
34minūtes
41sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Dabas velte, kas ļāvusi dziedātājai Madonnai pagriezt atpakaļ 12 gadus!
foto: Publicitātes

Dabas velte, kas ļāvusi dziedātājai Madonnai pagriezt atpakaļ 12 gadus!

Karlīna Timofejeva

Jaunākie pētījumi ir atkārtoti apstiprinājuši astaksantīna jaudu - šī dabas sniegtā dāvana spēj īpaši efektīvi cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, mazinot oksidatīvo stresu organismā un, galvenais, aizkavējot nevēlamos organisma novecošanas procesus. Tāpat pētījumi pierāda astaksantīna labvēlīgo ietekmi uz sirds un asinsvadu veselību, redzes stāvokli, spēju uzlabot fiziskās aktivitātes sniegtos rezultātus un organisma atgūšanos pēc intensīviem treniņiem, kā arī rūpējas par ādas un locītavu veselību.

Svaigā ūdenī audzēta, sārtā mikroaļģe Haematococcus pluvialis ir dabā spēcīgākā antioksidanta astaksantīna avots. Astaksantīns ir īpaši jaudīgs antioksidants, kas ieguvis pasaules popularitāti un daudziem kļuvis par vienu no svarīgākajām uztura papildvielām.

Astaksantīns nav nekāds jaunatklājums

Par dabā zināmā spēcīgāka antioksidanta astaksantīna esamību liecina vairākas no ģimenes ģimenē nodotas “receptes” Āzijā. Šis skaistuma un jaunības noslēpums, kas ticis slēpts no pārējās pasaules, šajā reģionā bija attīstīts un pilnveidots. Sievietes, atklājušas šī antioksidantu karaļa nozīmi, lietoja to katru dienu gadiem ilgi. Āzijā iesaka astaksantīnu ikvienam, kam rūp ādas jaunības saglabāšana un organisma ilgdzīve.

Oficiāli astaksantīnu kā spēcīgu pretiekaisuma līdzekli atklāja Japānā, pateicoties pētījumam, kas pierādījās šīs vielas spēju mazināt oksidatīvā stresa rezultātā organismā radušos iekaisumus. Šajā pašā pētījumā tika apstiprināts tas, ka astaksantīns var mazināt iekaisumus tieši ādā, kas, kā zināms, ir mūsu pats lielākais orgāns. Pētījums norādīja, ka astaksantīns palīdz noturēt mitrumu ādā, kā rezultātā tiek aizkavēta grumbu rašanās.

Kādā citā pētījumā, kas veikts Itālijā, pievēršot uzmanību dažādu karteonīdu (t.sk. astaksantīna) spējai, aizsargāt ādu no kaitīgajiem UV stariem, tika secināts, ka astaksantīns vienīgais no karteonīdiem veic šo funkciju īpaši iedarbīgi. Tas arī ir iemesls, kāpēc speciālisti astaksantīnu dēvē par dabīgu, iekšķīgi lietojamo saules staru “aizsargstiklu”.

Gvineta Paltrova un Heidija Kluma ir tās zvaigznes, kuras pirmās noticēja astaksantīna spēkam. Dziedātāja Madonna ir vairākkārt apstiprinājusi, ka astaksantīna lietošana ikdienā ir palīdzējusi viņai pagriezt laiku atpakaļ par veseliem 12 gadiem!

Lai acis redzētu skaistumu mūža garumā

Tāpat astaksantīna labvēlīgā iedarbība tiek saistīta ar redzes stāvokli un acu veselību. Ir konstatēts, ka astaksantīns spēj cīnīties ar vairākām acu slimībām – acs novecošanos, glaukomu un sausās acu sindromu (novērojama tiem, kas daudz laika pavada, veroties datora vai mobilā telefona ekrānos). Cilvēka acs tīklene satur dabiski vairākus kartenoīdus un mijiedarbībā ar astaksantīnu, tie spēj paveikt brīnumus - ir iespējams uzlabot acs redzes asumu un kontrastu.
Ir pierādījumi, ka astaksantīna lietošana ikdienā spēj atjaunot acs tīkleni un mazināt bojājumu, ko izraisa acs saslimšanas, piem. glaukoma. Japānā kādā pētījumā, kur vienai grupa tika dots astaksantīns, bet otrai – placebo, tika secināts, astaksantīna lietotājiem līdz pat 46% samazinājās sausās acs sindroms.

Uzņem astaksantīnu gan iekšķīgi, gan ārīgi

Mūsu valsts aptiekās astaksantīnu tīrā un dabiskā veidā piedāvā tikai vietējais farmācijas zīmols LYL love your life® - kā uztura bagātinātāju LYL ASTAXANthin iekšķīgai lietošanai un ārīgai – dermokrēma ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème sejas ādai un roku ādai domāta krēma – maskas LYL ASTAXANthin Age Defying Antioxidant Hand Treatment veidā.

LYL ASTAXANThin dermokosmētikas efektivitāte ir pierādīta dermatoloģiskos testos: 97% liftinga efekts, par 82% dziļāka mitrināšana, par 64% mazinās smalkās grumbiņas. Turklāt šī jaudīgo anti-aging vielu saturošā kosmētika ir radīta tieši Latvijā un pagaidām aptieku plauktos ir vienīgā.

LYL ASTAXANThin ādu kopjošo produktu līnijas galvenā sastāvdaļa ir astaksantīns, kas aizkavēs gan sejas, gan roku ādas novecošanos. Sejas krēma īpašā antioksidantu formula satur arī polārā loka priedes mizas ekstraktu, tomātu sēklu eļļu jeb likopēnu, dzērveņu sēklu eļļu, kā arī divu veidu hialuronskābes. Ikdienas profilaksei un intensīvai lietošanai domātais sejas krēms kompleksi nodrošinās spēcīgāko ādas aizsardzību pret oksidatīvo stresu, ārstējot ādas mikroiekaisumus, atjaunojot ādu šūnu līmenī, tonizējot nogurušu ādu, kā arī izlīdzinot esošās grumbiņas un aizkavējot jaunu rašanos. ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème lieliski kalpo kā dienas, tā nakts krēms, veicot trīs funkcijas: atjauno - aizsargā – dziedē.

Sejas krēma īpašais bezgaisa sistēmas flakons nodrošina sastāva spēcīgās aktivitātes ilgdzīvi, neļaujot flakonā iekļūt gaisam un mikrobiem.

Savukārt, roku ādai domātais krēms – maska LYL ASTAXANthin Age Defying Antioxidant Hand Treatment, kura sastāvā aktīvās vielas ir antioksidants astaksantīns, šī sviests, kakao sviests, mežrozīšu ekstrakts, smiltsērkšķu eļļas ekstrakts un E vitamīns, spēj nodrošināt spēcīgāko ādas aizsardzību pret novecošanos un oksidatīvo stresu, dziedēt aukstuma un citu ārējo apstākļu izraisītās mikrotraumas, mazināt pigmentācijas plankumus, kā arī tonizēt un barot roku ādu. Krēms ātri iesūcas ādā un veido dabisku aizsargslāni.

Labākā dāvana svētkos

Lai šajos skaistajos svētkos dotu iespēju Tev iepriecināt ne tikai mammu, māsu, māsīcu, bet arī pašai sevi pašu -  ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème dermokrēmu sejas ādai decembrī var iegādāties ar vienreizēju atlaidi – 50% lielākajās aptiekās Latvijā un www.well24.eu.

Un vēl, ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème būs noderīga dāvana arī mīļotajam vīrietim. Tieši šis krēms ir kā "trīs vienā" – ar pretiekaisuma iedarbību pēc skūšanās, vīrieša ādu mitrinošs dienas laikā un veselīgas ādas balansu atjaunojošs krēms nakts stundām.

Plašāku informāciju meklē: www.lyl.eu

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Raksts tapis sadarbībā ar farmācijas zīmolu LYL love your life®