foto: instagram.com/ashleygraham
Populārākā formīgā modele atbild faniem, kuri kritizē, ka viņa kļuvusi tievāka
2018. gada 22. novembris, 06:03

Populārākā formīgā modele atbild faniem, kuri kritizē, ka viņa kļuvusi tievāka

Jauns.lv

Bieži vien modeles tiek kritizētas par katru lieku gramu, taču lielo izmēru modelei Ešlijai Grehemai (31) nācies uzklausīt tieši pretējo – viņas faniem šķiet, ka modele pārāk nokritusies svarā un šādi „nodevusi” citas kuplo formu dāmas, kurām viņa ir paraugs, kam līdzināties.

Nesenā intervijā žurnālam „Glamour” modele Ešlija Grehema atzinusies, ka pēdējā laikā savā „Instagram” blogā saņem daudz sāpinošas un netaisnas kritikas par to, ka viņa esot kļuvusi pārāk tieva.

foto: Addition Elle/MEGA / Vida Press
Ešlija Grehema 2018. gadā.

„Mani nokaitināja tas, ka visi sāk uzbrukt – "Ak, tu esi zaudējusi tik daudz svara." Ja šie cilvēki mani pazītu – bet viņi nepazīst un visticamāk nekad neiepazīs – viņi zinātu, ka mans ķermenis nav mainījies,” publikācijā norāda Ešlija Grehema.

„Ja pavisam godīgi, pēdējo piecu gadu laikā es pat esmu pieņēmusies svarā, nevis nokritusies. Ja jūs paskatītos manas fotogrāfijas no laika, kad tikko parakstīju līgumu un jaunākās, jūs uzreiz pateiktu, ka esmu kuplāka. Tie ir gadi, [kas liek tā izskatīties].”

foto: Vida Press
Ešlija Grehema 2009.gadā.

Par spīti aizskartajām jūtām, Ešlija aizvien turpina lasīt fanu atstātos komentārus viņas „Instagram” blogā un bieži vien pat saskata humoru atstātajos nejaukajos izteikumos.

„Laiku pa laikam būs viens vai divi, kas iedzels,” raksturo Ešlija. „Es nodomāju – Kāpēc viņi to saka? Tas taču ir tik rupji. Vai tad viņu mammas un tēti nav mācījuši – ja tev nav nekā laba, ko pateikt, tad nesaki neko vispār? Dažkārt es viņiem uzrakstu atbildes. Reiz viens puisis rakstīja – ‘Ak, tu izskaties stāvoklī.’ Es viņam uz to atbildēju – ‘Nē, dārgais, tie ir tikai tauki.’”

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

gallery icon
12

Ešlija Grehema mīl savu ķermeni, ir pašpārliecināta un mudina arī sabiedrību novērtēt katras sievietes skaistumu.

Grehema ir tāda sieviete, kuru modes industrija nekad nav gaidījusi; kura spējusi gūt lielus panākumus par spīti modes industrijas iesīkstējušajiem uzskatiem.

Ešlija Grehema ar mammu Lindu

Modele Ešlija Grehema kopā ar mammu Lindu reklamē peldkostīmus.

gallery icon
8

Viņa ierindojas 10 pasaulē labāk apmaksāto modeļu rindās. Lai gan daudziem Grehema aizvien šķiet „neiederīga” modes industrijā, viņai ir vairāk nekā 7.6 miljoni „Instagram” bloga sekotāju un fenomenāli panākumi kā dizainerei, kas piedāvā apģērbus „nestandarta” izmēra sievietēm (dāmām, kuru parametri nav 90-60-90).

Ešlija Grehema apakšveļas zīmola „Addition Elle” reklāmas kampaņā

Lielo izmēru modele Ešlija grehema jau vairākus gadus sadarbojas ar apakšveļas zīmolu „Addition Elle”, kas ražo skaistu apakšveļu nestandarta izmēra ...

gallery icon
10

Ešlija Grehema žurnāla „GQ” rīkotājā „Gada cilvēka” balvu vakarā

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema vīriešu žurnāla „GQ” rīkoto „Gada cilvēka” balvu ceremonijas vakaru apmeklēja zīmola „Tadashi Shoji” vakartērpā.

gallery icon
17