foto: Vida Press
"Krūšturis ir tava izskata pamats" - slavena modele radījusi skaistu apakšveļu lielo izmēru sievietēm
Modele Ešlija Grehema izdevusi jaunu apakšveļas kolekciju tieši pirms Valentīndienas, lai formīgās dāmas varētu iepriecināt mīļoto vai pašas sevi.
2018. gada 20. janvāris, 07:22

"Krūšturis ir tava izskata pamats" - slavena modele radījusi skaistu apakšveļu lielo izmēru sievietēm

Kasjauns.lv

Slavenākā lielo izmēru modele Ešlija Grehema (30) izdevusi jaunu apakšveļas kolekciju, kas radīta kuplāku ķermeņa formu sievietēm.

Sadarbībā ar zīmolu „Addition Elle” modele Ešlija Grehema izstrādājusi un izdevusi savu jaunāko apakšveļas kolekciju, kas būs nopērkama ierobežotā daudzumā. 2018. gada pavasara kolekcija „Sexy Essentials” izdota tieši laikā uz Valentīndienu. Tajā iekļauti septiņi veļas izstrādājumi maigi rozā un pelēkā krāsā.

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija.

gallery icon

„Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka tavs krūšturis ir tava izskata pamatu pamats,” norāda modele un dizainere Grehema. „Labi derošs krūšturis, kas ļauj tev justies labi un izskatīties lieliski, ir ļoti būtisks. Esmu priecīga izdot šo kolekciju tieši pirms Valentīndienas, lai jūs varat iepriecināt savu īpašo cilvēku vai sevi pašu!”

Pirms diviem gadiem Ešlija Grehema „pārrakstīja vēsturi”. Viņa bija pirmā lielo izmēru modele, kuras fotogrāfiju peldkostīmā uz vāka publicēja prestižais izdevums „Sports Illustrated”. Turklāt fotogrāfija pēc uzņemšanas vēlāk nebija uzlabota ar bilžu apstrādes programmu palīdzību. Ešlija Grehema lepojas, ka attēls ir 100% autentisks un viņas aprises nav „pilnveidotas” ar datorgrafikas palīdzību. „Viņi neapstrādāja manu foto,” norādīja modele. „Viņi neko neizgrieza no attēla. Viņi nemainīja mana auguma formas un aprises.”

foto: Vida Press

Modele Ešlija Grehema nēsā 16. izmēra apģērbus, kas atbilst 46. izmēram pēc Eiropas sieviešu apģērbu izmēru skalas.

Grehemai ļoti nepatīk apzīmējums „lielo izmēru modele” un veids, kā tas tiek pasniegts mūsdienu industrijā. „Es nevaru ciest šo apzīmējumu,” viņa norāda. „Kad iepazīstinām ar Heiliju [ar kolēģi modeli Heiliju Klausoni] mēs taču nesakām – ‘Lūk, šī ir kārnā meitene Heilija un tā otra – lielo izmēru Ešlija’. Mēs abas esam modeles. Es vēlos būt atpazīstama kā modele. Jā, man ir apaļumi. Man piemīt aprises, ar ko lepojos. Patīk, ja mani dēvē par formīgu, juteklisku un seksīgu, taču man nepatīk, ja uzliek zīmogu.”

Ešlija Grehema apakšveļas zīmola „Addition Elle” reklāmas kampaņā

Lielo izmēru modele Ešlija grehema jau vairākus gadus sadarbojas ar apakšveļas zīmolu „Addition Elle”, kas ražo skaistu apakšveļu nestandarta izmēra ...

gallery icon

Ešlija Grehema žurnāla „GQ” rīkotājā „Gada cilvēka” balvu vakarā

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema vīriešu žurnāla „GQ” rīkoto „Gada cilvēka” balvu ceremonijas vakaru apmeklēja zīmola „Tadashi Shoji” vakartērpā.

gallery icon

Ešlija Grehema pozē pludmalē

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema piedalījusies fotosesijā pludmalē.

gallery icon

Ešlija Grehema reklamē savu jaunāko apakšveļas kolekciju

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema, kas nēsā 46. izmeŗa drēbes, nesen izdevusi apakšveļas kolekciju formīgām sievietēm. Tādām pašām kā viņa!

gallery icon

Ešlija Grehema un Heilija Klausone reklamē jaunāko „Sports Illustrated” izdevumu

„Kad iepazīstinām ar Heiliju Heiliju Klausoni (attēlā pa kreisi) mēs taču nesakām – ‘Lūk, šī ir kārnā meitene Heilija un ...

gallery icon