Melānija Trampa pret Ivanku Trampu. Kurai šāda blūzīte izskatās labāk?
foto: Vida Press
ASV pirmā lēdija Melānija Trampa.

Melānija Trampa pret Ivanku Trampu. Kurai šāda blūzīte izskatās labāk?

Kasjauns.lv

ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai un prezidenta meitai no iepriekšējās laulības Ivankai Trampai ir ne tikai viens uzvārds, abām dāmām – kā izrādās – ir arī līdzīga gaume apģērbu ziņā.

foto: Twitter/ Vida Press
Donalda Trampa vecākā meita, prezidenta padomniece Ivanka Trampa.
Donalda Trampa vecākā meita, prezidenta padomniece Ivanka Trampa.

Baltā nama padomniece Ivanka Trampa pirms dažām dienām apmeklējusi Pasaules Bankas un Starptautiskā valūtas fonda (SVF) gadskārtējo sanāksmi. Viņa bija ģērbusies sievišķīgā gaiši rozā bikškostīmā, kam pieskaņojusi košākas krāsas blūzi ar lielu dekoratīvu šleifi, kas sienama ap kaklu.

Sanāksmē Ivanka runāja par sievietēm uzņēmējām, kurām arī pati ir pieskaitāma.

Pašreizējā ASV prezidenta vecākā meita gaišos garos matus bija saņēmusi zirgastē, kosmētiku lietojusi minimāli, bet no rotaslietām izvēlējusies pērļu auskarus. Koptēlu Ivanka papildinājusi ar melnām augstpapēžu laiviņām, ko rotāja baltas un sārtas ziedlapiņas.

foto: Instagram, Vida Press

Lai gan prezidenta padomniece bija izvēlējusies stilīgus apavus, vislielāko uzmanību piesaistīja viņas Burgundija sarkanā blūze ar šleifi. Šis apģērbs daudziem atgādināja Ivankas pamātes Melānijas Trampas blūzi, ko viņa bija izraudzījusies prezidenta vēlēšanu debašu apmeklējumam aizvadītā gada nogalē.

Toreiz Melānijas tērpa izvēli vērtēja dažādi. Šo 1 110 ASV dolāru vērto modes nama „Gucci” darināto fuksiju krāsas blūzi Melānija bija uzvilkusi īsi pēc skandāla, kurā portāls „Access Hollywood” atklātībā nodeva lenti ar Donalda Trampa teiktajiem vārdiem. Ierakstā topošais prezidents dzirdams sakām: „Ziniet, mani automātiski piesaista skaistais – es tūlīt sāku skūpstīt. Tas ir kā magnēts. Tikai skūpsts. Es pat negaidu.”

„Ja reiz tu esi zvaigzne, viņas ļauj tev to darīt. Tu vari atļauties visu... Arī iekampt pēcpusē. Tu vari darīt visu,” lielījās Tramps.

foto: Vida Press

Daudzi uzskatīja, ka Melānija ar šīs blūzes palīdzību paudusi savu nostāju saistībā ar skandālu. Lai gan pagājis gads, cilvēki aizvien lauza galvas, vai Melānija ar apģērba izvēli gribējusi „iedzelt” vīram vai tieši pretēji – izrādīt viņam atbalstu, neraugoties uz atklātībā nonākušo ierakstu ar visnotaļ frivolo atklāsmi. Vai arī blūze ar ciešo dekoltē un lielo šleifi bija tikai modes untums, un patiesībā Melānija ar to nenodeva nekādu vēstījumu sabiedrībai?

Kurai Trampai blūze ar lielo banti piestāv labāk?

Slavenas dāmas izvēlas apģērbu ar lielām šleifēm

Slavenības izvēlas lielas šleifes.