foto: Euan Cherry/WENN.com/Vida Press
Jauna modes ikona. Kleita, kurā Megana Mārkla apmeklēja prinča Harija rīkoto pasākumu, jau izpārdota
Prinča Harija dibinātā paraolimpisko spēļu līdzinieka „Invictus Games” atklāšanas ceremoniju aktrise Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmolu apģērbos: „Aritzia” kleitā un „Mackage” ādas jakā.
2017. gada 27. septembris, 07:02

Jauna modes ikona. Kleita, kurā Megana Mārkla apmeklēja prinča Harija rīkoto pasākumu, jau izpārdota

Kasjauns.lv

Līdz šim zibenīgi izpirka tērpus, kuros sabiedrībā bija manīta Kembridžas hercogiene Ketrīna un viņas bērni. Tagad uzradusies jauna stila ikona, kurai daudzas vēlas līdzināties. Plisētā bordo krāsas kleita, kurā seriāla „Suits” aktrise Megana Mārkla (36) apmeklēja sava drauga britu prinča Harija dibināto „Invictus Games” spēļu atklāšanas ceremoniju, veikalos jau vairs nav nopērkama.

Megana Mārkla „Invictus Games” atklāšanas ceremonijā 2017. gadā

Prinča Harija dibinātā paraolimpisko spēļu līdzinieka „Invictus Games” atklāšanas ceremoniju aktrise Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmolu apģērbos: „Aritzia” kleitā un ...

gallery icon
8

Aizvadītajās brīvdienās aktrise Megana Mārkla Toronto pilsētā Kanādā apmeklēja „Invictus Games” atklāšanas ceremoniju, kas kā zināms ir prinča Harija dibināts paraolimpisko spēļu līdzinieks. Daudzi runā, ka Meganas klātbūtne spēlēs tikai vēlreiz apliecina abu attiecību nopietnību un aktrises lēno, taču nenovēršamo, ienākšanu karaliskajā ģimenē.

„Invictus Games” atklāšanas pasākumam Mārkla izvēlējusies kleitu un jaku, ko darinājuši kanādiešu dizaineri. Prinča Harija draudzene bija tērpusies midi garuma plisētā šifona kleitā, ko darinājis zīmols „Aritzia”, bet uz pleciem bija uzlikusi pieskaņotas krāsas ādas jaku, ko radījis zīmols „Mackage”.

Fani jau agrāk atzinīgi novērtējuši seriāla „Suits” aktrises ģērbšanās stilu, vērtējot to kā elegantu un modernu, tai pašā laikā ar sev raksturīgu „rozīnīti”. Visbiežāk Megana devusi priekšroku apģērbiem neitrālos toņos.

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon
6

Par prinča Harija un Mārklas romantiskajām attiecībām sabiedrība uzzināja pērn. Kopš tā laika Meganas ģērbšanās stilam tiek pievērsta papildus uzmanība, kā arī viņa jau kļuvusi par vietnē „Google” visvairāk meklēto aktrisi. Tā kā Mārklai piemīt laba gaume un stila izjūta, viņa kļuvusi arī par sava veida modes noteicēju.

Šī vēlme tērpu ziņā sekot prinča Harija draudzenei, jau nodēvēta par „Meganas efektu”. Tā piemēram, par 67% pieaugusi interese par ādas imitācijas legingiem pēc tam, kad intervijā izdevumam „Good Housekeeping” aktrise atzinusies, ka tie ierindojami viņas iemīļotāko apģērbu skaitā, kā arī dizaineres Sāras Flintas kurpes. Arī modes māksliniece atzinusi, ka ikreiz palielinās pieprasījums pēc viņas radītajiem produktiem, ja kādā no tiem sabiedrībā redzēta seriāla „Suits” aktrise.

Zīmola „Aritzia” kleita, kas Meganai bija mugurā aizvadītajā svētdienā un maksā 185 ASV dolāru, jau nākamajā dienā veikalos vairs nebija atrodama. Kleita nekavējoties izpirkta. Tiesa tērps citās krāsās vēl pagaidām ir pieejams.

Burgundija krāsas ādas jaka prasa lielākus ieguldījumus. Tā maksā 700 ASV dolāru.

Kanādiešu zīmolu „Mackage” un „Aritzia” radītos apģērbos Megana redzēta izejam sabiedrībā arī agrāk.

2015. gadā aktrise apmeklēja Toronto modes nedēļu krēmkrāsas žaketē un taisna piegriezuma kleitā, ko darinājis zīmols „Mackage”. Modes nams, ko 1999. gadā dibināja draugi Erans Elfasijs un Elīza Dahana, vēstīja, ka „Mackage” specializējas stilīgu, bet tajā pat laikā ērtu un funkcionālu apģērbu ražošanā. Pērnā gada decembrī, kad Megana pēc pārlidojuma izkāpa no lidmašīnas Hītrovas lidostā Londonā, viņa bija ģērbusies garā militāra stila mētelī, ko darinājis zīmols „Mackage”.

Thank you @houseofmackage for a beautiful show! What talent! ❤️Xx MM (full look by #mackage)

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Savukārt šā gada maijā, kad Megana Lielbritānijā apmeklēja polo spēli, kurā piedalījās viņas mīļotais princis Harijs, aktrise bija ģērbusies tumši zilā zīmola „Antonio Berardi” kleitā, bet uz pleciem uzlikusi baltu „Aritzia” žaketi.

foto: DAVID HARTLEY/REX/ Vida Press
Megana, apmeklējot apmeklēja polo spēli Lielbritānijā, kurā piedalījās viņas mīļotais princis Harijs.

Zīmola „Aritzia” modes preču veikali atrodami ne tikai Kanādā, bet arī ASV, to skaitā Losandželosā, pilsētā, kuru aktrise dēvē par savām mājām.

Nesenā intervijā ar žurnāla „Vanity Fair” reportieri Mārkla atzinusies, ka viņas garderobē atrodami kā dārgi, tā arī lēti apģērbi. Gadiem ilgi viņa bija iecienījusi Kanādā dzimušā un Londonā dzīvojošā dizainera Erdema Moralioglu tērpus, taču, piemēram, kad devusies uz seriāla „Suits” provēm, izvēlējusies glītu melnu kleitiņu draudzīgo cenu veikalā „H&M”.

Savukārt, žurnāla fotogrāfijām stilisti aktrisi bija saģērbuši pasakainā balles tērpā, ko radījis amerikāņu modes nams „Carolina Herrera”.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33