foto: Vida Press
Tik švītīgi ģērbjas Konors Makgregors: "Aizpogāt skaistu uzvalku - tas ir kā pabeigt smagu treniņu"
Konora Makgregora ģērbšanās stils ir tikpat traks kā viņš pats. Taču viens no viņa mīļākajiem apģērba gabaliem ir uzvalks. "Zvēru pie Dieva, visu treniņa laiku nevaru sagaidīt mirkli, kad pēc cīņas varēšu uzvilkt uzvalku," viņš saka.
2017. gada 23. septembris, 07:20

Tik švītīgi ģērbjas Konors Makgregors: "Aizpogāt skaistu uzvalku - tas ir kā pabeigt smagu treniņu"

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

„Ir divas lietas, kuras man patīk. Sadot kādam pa pēcpusi un izskatīties lieliski,” apgalvo drosmīgais, risku mīlošais MMA cīkstonis Konors Makgregors. Un tāds viņš ir gan ringā, gan stila izjūtā.

Ar to vēl nepietiek – sportists tagad ir kļuvis par modes dizaineru, vīriešu zīmola August McGregor izveidotāju. Konors ir viens no populārākajiem sportistiem mūsdienu cīņu sportā. Savas karjeras laikā līdz šim viņš nopelnījis 34 miljonus dolāru.

Švītiņš!

Kā jau švītam, čempionam tīk viss labākais, ko vien var nopirkt par naudu. Piemēram, trīsdaļīgs uzvalka komplekts ar saskaņotu kreklu, kaklasaiti, kabatas lakatiņu un pat atloka piespraudi. „Aizpogāt skaistu uzvalku ir, kā pabeigt smagu treniņu,” viņš pavēstījis savā Twitter kontā. „Zvēru Dievam, visu treniņa laiku nevaru sagaidīt mirkli, kad pēc cīņas varēšu uzvilkt uzvalku. Mīlu endorfīnu pieplūdumu treniņu laikā un mirklī, kad uzvelku svaigas, tīras un jaunas drēbes. Pasaulē nav labākas sajūtas!”

foto: Vida Press

Patriots

Īru sportistam tīk demonstrēt patriotismu un dzimtenes mīlestību ar modes augstāko plauktu starpniecību – ar tvīda audumu un visdažādākajiem rūtiņu rakstiem. Protams, uzvalkos.

foto: Vida Press

Atraktivitāte

Bez verbāliem izaicinājumiem maksimālai uzmanības piesaistīšanai noder arī klasiskais uzvalks mežonīgās krāsās un ar amizantiem rakstiem, adīti džemperi un puķainas bikses. Tik traki kā viņš pats.

foto: Vida Press

Pašpārliecinātības rota

Bravūras stiprināšanai industrijā, kas ir pārpilna ar interesantām un unikālām individualitātēm, pašpārliecinātība ir vienīgais izdzīvošanas paņēmiens. Izteicienos, garderobē un uzvedībā. „Ja man dosiet iespēju uzvilkt uzvalku, tērpšos sev speciāli pašūtā, kas perfekti piegulēs manam fantastiskajam augumam,” lepni paziņo Konors Makgregors un pie katras mazākās iespējas atkailina savu reljefo torsu.

foto: Vida Press

Detaļas

Tā kā cīkstonis ir iecienījis saskaņotus, trīsdaļīgus uzvalku komplektus, neierasti rakstu un krāsu miksi attiecas uz viņa ikdienas garderobi. Uzvalkos tie ir tikai eksperimenti ar detaļām – neformālāki apavi, krāsainas zeķes, košs tauriņš vai kabatas lakatiņš.

foto: Vida Press

Ikdienas komplekts

Ikdienas garderobes galvenais izstrādājums ir šorti, kas ir amizanti un veiksmīgs līdzeklis „perfektā auguma” demonstrēšanai.

foto: Vida Press

Vienmēr dendijs

Konoram Makgregoram ir sava versija par to, kā ikdienā ir jāizskatās īstenam dendijam. Augumam pieguloši (pat sportiski) apģērbi, kuros vienmēr būs luksusa un pārspīlējuma elements – pitonādas apavi, dārga Louis Vuitton zīmola siksna un grandiozi masīvs rokaspulkstenis.

foto: Vida Press

Ja atpūta, tad atpūta

Dramatizēšanas speciālists Konors Makgregors visam pieiet nopietni. Kā modei, tā sportam un arī atpūtai. Un atpūtas mode ir sporta kedas vai gumijas čības, šorti un krekls, kas skaidri norāda uz dienas plāniem.

foto: Vida Press

Ilgi gaidītā boksa cīņa: Meivezers pret Makgregoru

Amerikāņu boksa zvaigzne Floids Meivezers sestdien vēsturē, iespējams, ienesīgākajā cīņā uzvarēja jauktās cīņas mākslas (MMA) slavenāko sportistu Konoru Makgregoru.

gallery icon
98

Meivezera un Makgregora pirmscīņas svēršanās procedūra

Meivezera un Makgregora pirmscīņas svēršanās procedūra.

gallery icon
54

Meivezera un Makgregora pirmscīņas preses konference

gallery icon
47